23 / 04 / 2024

şükran mahallesi kentsel dönüşüm son durum

şükran mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Konya Meram Belediyesi tarafından Şükran Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde çalışmalar devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallenin kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Konya Şükran Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya'nın Şükran Mahallesi'nde devam eden çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dönüşümle birlikte kentte bulunan tarihi surlar gün yüzüne çıkıyor. 

şükran mahallesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

şükran mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Konya'nın Meram ilçesine bağlı tarihi mahallelerinden olan Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş,  Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleriyle birlikte Şükran Mahallesi'nde inceleme yaptı. 

Yürütülen çalışmalar bölgenin sadece kentsel dönüşümle değil tarihi zenginlikleriyle de cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Meram Belediye Başkanı Kavuş, ''Şükran Mahallemizi tarihi yönüyle de öne çıkararak her yönüyle bir cazibe merkezi haline de getirmiş olacağız. Bugün burada bunun istişaresini yapmak, yapılabilecekleri ya da yapılması gerekenleri yerinde tespit etmek amacıyla birbirinden değerli bilim adamlarımızdan ve tarih uzmanlarımızdan oluşan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu üyelerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Kendilerinin bu noktadaki fikirleri, tespitleri ve önerileri bizler için çok değerli ve önemli. Gerçekleştirdiğimiz bu inceleme ziyareti faydalı...