28 / 03 / 2024

Şükrü Genç kim

Şükrü Genç kim

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

Kentsel dönüşüm Sarıyer'in en büyük eksikliği!

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Halkın istemediği hiçbir projeye imza atmam, uygulamam. Dünyanın en güzel kenti olan Sarıyer'i halkla beraber yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

Şükrü Genç: Sarıyer'de mülkiyet ve dönüşüm planlarımız tamam!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Mülkiyet sorunu ve yerinde dönüşüm konusunda her seçim öncesinde söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Bizim planlarımız, altyapımız hazır, sorunu çözeceğiz. Kentten kopuk alanları kentle bütünleştireceğiz” dedi..

Şükrü Genç kimdir?

50 yıllık Sarıyerli; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kimdir? Şükrü Genç ne zamandan beri Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in biyografisi...

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

İstanbul'un en sağlam ilçesi hangisi?

Sarıyer'de Yerbilimi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katılımıyla Deprem Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Şükrü Genç ve Sevgi Atalay rezidans zengini iddiası!

CHP’lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer’de ortaya çıktı. Daha önce de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde rezidans skandalı yaşanmıştı.

Boğaz'ı sevindiren karar Sarıyer'den geldi!

Sarıyer Belediyesi'nin girişimi sonucu Boğaziçi öngörümündeki 7 ilçe İmar Barışı'ndan yararlanabilecek. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ''Önerilerimiz ciddiye alındı önemli adım atıldı'' dedi.

Sarıyer imar çözümü bekliyor!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi Sarıyer Merkez’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Genç, Sarıyer’in yüzde 80’inin imar barışından yararlanamadığını söyledi.

Vatandaşların çoğu imar barışından habersiz!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , ‘imar barışı’nın detaylarından bahsetti. Genç, ''Başvuru süresinin dolmasına kısa bir süre kalmış olmasına rağmen vatandaşların çoğu imar barışı düzenlemesinin ne getirdiğinden habersiz'' dedi. 

Şükrü Genç'ten rant uyarısı!

Sevgi ve Barış Teknesi’nde Ayazağalı kadınlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda uyarıda bulundu.

Şükrü Genç: Sarıyer yanlış imar planlarının kurbanı!

İstinye Boğaziçi Sitesi’nde konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki en büyük problemin yapılan yanlış imar planları olduğunu söyledi.

Şükrü Genç: İmar ıslah planı reddine karşı yılmayacağız!

Mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarıyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada imar ıslah planı reddine karşı yılmayacaklarını belirtti.

Sarıyer'de üç mahalleye daha imar affı!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mülkiyet sorunları ile ilgili olarak üç mahalleye daha imar affı olacağını açıkladı.

Sarıyer Belediyesi hizmet binası açıldı!

Sarıyer Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç "Bina, büyüklüğü, içerdiği fonksiyonları, engelsiz, çevreci, ilk yeşil kamu binası olmasıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada bir ilktir" dedi.

Şükrü Genç kim Haberi

Şükrü Genç kim

Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Bahçeköy'de kolonları patlayan bina tahliye edilmişti. Binanın ön raporu hazırlandı.Eşyalarını alamayan bina sakinleri aynı aynda olmamamk şartıyla eşyalarını evlerinden alabilecekler.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "Ön rapor çıktı. Betonun mukavemet değerlerini öğrendik. Beklediğimiz gibi riskli çıktı. Aynı şekilde donatı miktarı bakıldığında yani bir betonarme betonu olarak şu andaki olması gerekenin altında değerler çıktı. Mühendislerle birlikte bir değerlendirme yaptık. Bir sonraki aşamanın zaman alacağını göz önünde bulundurarak, insanların mağduriyetlerini azaltmak için eşya tahliyelerine karar verildi. 4'er, 5'er dairelik boşaltmayı planlı bir şekilde yaparak eşyalarını almalarını sağlayacağız" dedi.

Bina ile ilgili Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce rapor hazırlandı. Raporda şu ifadelere yer verildi:
"Gelinen noktada binanın gerek Riskli Yapıların Tespit Edilmesine İlişkin Esaslar 2019...