20 / 04 / 2024

şükrü kızılot torba yasa

şükrü kızılot torba yasa

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

Şükrü Kızılot kimdir?

Sinpaş GYO’da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Şükrü Kızılot kimdir? Prof. Dr. Şükrü Kızılot, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şükrü Kızılot'un biyografisi..

Şükrü Kızılot, Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nde konuşma yaptı!

Akkent konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı...

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nin ilki gerçekleşti!

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri'nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

Akkent Konutları ekonomi sohpetleri yapıldı!

Akkent Konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı.

Şükrü Kızılot yoğun bakımda!

Türkiye’nin önde gelen vergi uzmanlarından ekonomi yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot dün akşam saatlerinde Ankara’da beyin kanaması geçirdi. Kızılot dün akşam saat 20:00'de bilinç kaybı sebebiyle hastaneye götürüldü.

Gayrimenkulünüzün tapudaki değerini yükseltebiliyorsunuz!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde gayrimenkullerin tapudaki değerini yükseltilebilir mi? konusunu kaleme aldı. Öncelikle, çok kişinin özellikle sade vatandaşın farkında olmadığı sorunları açıklayalım...

Madenciye erken emeklilik müjdesi!

Şükrü Kızılot Hürrriyet gazetesinde yazdığı yazısında torba yasayı ele aldı. Yasayla üç ayrı kesime ‘erken emeklilik’ müjdesi veriliyor. Bu kesimler, çalışan anneler, Bağ-Kur borcu olanlar ve yeraltı işçileri.

Miras kalan gayrimenkulünüz varsa dikkat!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Prof. Dr. Şükrü Kızılot' un miras yolu ile edinilen taşınmazlara ilişkin emlak vergisi konulu 'Neriman Teyze’nin beyan etmeyi unuttuğu miras' başlıklı yazısı...

Büyük yatırımlara vergi sürprizi!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde 'Büyük yatırımlara vergi sürprizi' başlıklı yazısını kaleme aldı. Kiracı şirket, inşaat harcamalarını, "özel maliyet bedeli" olarak aktifine alamayacak...

Tapu sicilinin incelenmesi, bilgi ve kayıt örneği istenmesi!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde tapu sicilinin incelenmesi, bilgi ve kayıt örneği istenmesi konusunu kaleme aldı. Resmi Senet örneği ve Harç Makbuzu Örneğinin Verilmesi...

Düzenli vergi ödeyene yeşil pasaport verilecek!

Prof. Dr. Şükrü Kızılot, vergisini düzenli ödeyen iş adamlarına yeşil pasaport verilmesinin gündemde olduğunu belirterek, "Düzenli vergi ödeyen ile ödemeyen arasında bir fark olması gerekir" dedi.

şükrü kızılot torba yasa Haberi

şükrü kızılot torba yasa

Akkent konutları Ekonomi Sohbetleri’nin ilk toplantısında konuşan Prof. Dr. Şükrü Kızılot, OSTİM ve İvedik OSB üyelerine yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri ile güncel vergi uygulamalarını anlattı. Anonim şirketin limited şirkete göre daha avantajlı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Şükrü Kızılot, şirket sahiplerini uyardı ve “limited şirketinizi bir an önce anonim şirket haline dönüştürün’’ dedi.

13 Ekim Dünya Konut Günü dolayısıyla İvedik OSB evsahipliğinde, Ünal Akpınar A.Ş’nin sponsorluğunda İvedik Organize Sanayi Bölgesi Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin ve Ünal Akpınar A.Ş. Genel Müdürü Birol Akpınar yaptı. Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Salih Zeki Salalı da konut sektöründeki yeni trendler hakkında bilgi verdi. 

Prof. Dr. Şükrü Kızılot, seminerde yeni torba kanundaki vergi düzenlemeleri hakkında...