25 / 04 / 2024

sular idaresi

sular idaresi

1965 yılında Sular İdaresi, şehrin su durumu hakkında bir bildiri yayınlamış. Bildiride şehre ne şartlar altında su verildiği anlatılmış ve her gün şehre 223 bin metreküp su veriliyormuş.

1961 yılında İstanbul'un su şebekesi için 100 milyon lira harcanacakmış!

1962 yılında şehrin su şebekesi için 100 milyon lira harcanacakmış. Günde verilen 250 bin metreküp su, 375 bin metreküpe çıkarmak için üçüncü isale hattının tesisine karar vermişler.

1939 yılında Bakırköy'ün su ihtiyacını karşılamak için Çırpıcı Çayırı'na su deposu yapılacakmış!

1939 yılında Sular İdaresi Bakırköy'ün su ihtiyacını karşılamak için Çırpıcı Çayırı'nda artezyen kuyusu açmak için sondajlar yapmış ve iki yerde su bulunmuş. Su Çırpıcı civarında yapılacak büyük bir depodan şehre verilecekmiş.

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

Migros'ta dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı!

Migros’ta çok beğenilen indirim kampanyasının 27 Eylül’de sona ereceği öğrenilirken, Migros, tüm müşterilerini şubelerine davet etti. Ayrıca, dev havlularda yüzde 40, Bingo çamaşır sularında yüzde 25 ve parfümlerde yüzde indirim başladı. İşte 26 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor! Benzin, motorin ve LPG'de büyük deprem! İşte son dakika fiyatları!

Milyonlarca sürücünün son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Peki bugün benzin, motorin ve LPG'de indirim ya da zam var mı?

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İSKİ, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 20 Haziran Salı 06:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı. İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sular durulmuyor! Kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayıldı! Şimdi bakın!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan yüksek kira kaosunda sular durulmuyor. Peki kiracının aidat ödememesi tahliye nedeni sayılır mı? 

Gelir İdaresi Başkanlığından acil duyuru geldi! Bu tarihi kaçırırsanız çok üzüleceksiniz! Acil bakın!

Gelir idaresi Başkanlığı (GİB) hangi borçların yapılandırılmasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Borç yapılandırmasından yararlanmak isteyen kişiler için tarih açıklandı. Buna göre son tarih 31 Mayıs 2023 oldu.

Innovia 4'te sular durulmuyor! Proje yine mahkemede! 

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde sular resmen durulmuyor. Şirket, kat irtifakının kurulması için vekaletname vermeyi reddeden 48 arsa malikine karşı dava açtı. İşte ayrıntılar...

Marmara'da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi’nde denizdeki hareketlilik büyük korkuya neden oldu. Bölgede suların çekilmesiyle ilgili Kandilli Rasathanesi son dakika açıklaması yaptı!.

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

sular idaresi Haberi

sular idaresi

Şehirde su sıkıntısını önlemek için 540 milyon lira lazım.


  İstanbul Belediyesi Sular İdaresi şehrin su durumu hakkında bir bildiri yayınlamıştır. Bildiride şehre ne şartlar altında su verildiği açıklanmakta, su arızaları ve bunların giderilmesi anlatılarak vatandaşa bazı tavsiyelerde bulunulmaktadır.

  Sular İdaresi şehre günde 223 bin metreküp su vermektedir. Bu miktar su kafi gelmediğinden bazı bölgelerde geceleri sular kesilmektedir.

  Sular İdaresi gelişmekte olan şehrimizde her yıl 10 bine yakın binaya yeniden su vermektedir. Bundan dolayı her geçen yıl su durumu biraz daha bozulmaktaktadır.

  Yeni tesisler yapılıncaya kadar, mevcut suyu iyi bir şekilde tevzi edebilmek için zaman zaman kesilme saatlerinin uzatılması zaruret haline geleceğinden şehir halkının İdare'nin açıklama ve tavsiyelerine uymaları önemle hatırlatılmaktadır.

  Sular İdaresi şehrin su durumunun halli için 540 milyon...