20 / 04 / 2024

sular nerelerde arıtılıyor

sular nerelerde arıtılıyor

Çevre Mühendisleri Odası’nın (TMMOB ÇMO), Milliyet’e yaptığı açıklamaya göre Türkiye, altyapıda önemli sıkıntılarla karşı karşıya. 41 ilçede içme sularını arıtacak bir tesis ve kanalizasyon sistemi yok.

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ne kadar, en ucuz nerede satılıyor? 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarından tam not alan Arçelik'in popüler modeli 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi kaç programlı? En uygun fiyata nerede, kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm ayrıntılar...

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara dağıtılıyor! PTT'den 650 TL'lik ödeme hemen hesaplara yatıyor!

Aile bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destek sağlıyor. Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara veriliyor. Peki çocuk parası hesaplara yattı mı?

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede satılıyor? Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kullanan herkesin memnun kaldığı Arçelik 6144 bulaşık makinesini sizin için araştırdık. En uygun nerede satılıyor, en ucuz ArçeliK 6144 bulaşık makinesini nereden alabilirim diye soruyorsanız, haberimizi mutlaka okuyun. İşte, Arçelik 6144 bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz Arçelik Telve kahve makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik’in en sevilen küçük ev aletlerinden olan Arçelik Telve, şimdi inanılmaz fiyatlarıyla sizi bekliyor. Arçelik Telve’den herkes memnun ve birçok kişi de fiyatlarını araştırıyor. Sizin için en uygun fiyatlı Arçelik Telve Türk kahvesi makinesini araştırdık. İşte, en ucuz Arçelik Telve 19 Eylül 20

Çocuğu olan anne babalar müjde! Devlet 300, 400 ve 600 TL dağıtılıyor! Şimdi başvurun PTT'den hemen alın!

Çocuk sahibi olan ailelere devletten büyük destek geldi. Devlet, durumu dar gelirli olan vatandaşlara çocuk başına para desteği sağlıyor. Peki, çocuk yardımı ödemeleri ne kadar, ödemelerden kimler faydalanabiliyor? İşte ayrıntılar...

sular nerelerde arıtılıyor Haberi

sular nerelerde arıtılıyor

MİTHAT YURDAKUL Ankara

Yerel seçimlere politik tartışmaların gölgesinde giren Türkiye'nin, altyapıda önemli sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı. Çevre Mühendisleri Odası'nın (TMMOB ÇMO), Milliyet'e açıkladığı verilere göre toplam Türkiye nüfusunun yarıdan fazlasının içme suları arıtılmazken, Ankara'ya bağlı 4 ilçe de dahil, toplam 41 ilçede içme sularını arıtacak bir tesis ve kanalizasyon sistemi yok. Nevşehir'in turistik ilçesi Avanos başta olmak üzere pek çok ilçe ve beldede de ne kanalizasyon ve ne de arıtma tesisi var. ÇMO Başkanı Baran Bozoğlu, "Ülkemizdeki nüfusun yüzde 17'sine içme ve kullanma...