28 / 03 / 2024

Süleyman Camii açıldı

Süleyman Camii açıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu uzun süre ibadete kapalı olan ve yeniden ibadete açılan, 27 şehit sahabenin metfun olduğu Hazreti Süleyman Camisi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Atina'nın ilk camisi ibadete açıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın ilk camisi, 14 yıllık plan ve inşa sürecinden sonra açıldı...

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen, Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan katıldı...

Süleyman Soylu: Ağır hasarlı binalar için 41 bin lira verilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu; "Elazığ merkez Aşağı Holpenk'te 1000 konteynerlik geçici konaklama merkezinin yapımına başlandı." dedi...

Türkiye Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği El Bab Ulu Camii açıldı!

Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu bitirilen El Bab Ulu Camii bugün açıldı. Bab Yerel Meclisi Üyesi Mahmud Akil, "Türk halkına tarihi mirasımıza sahip çıktığı için teşekkür ederiz" dedi...

4 bin 500 kişilik Gaziantep Servi Erdemoğlu Camii açıldı!

Gaziantep'te Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan 4 bin 500 kişilik "Servi Erdemoğlu Camisi" düzenlenen törenle açıldı.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Süleyman Camii açıldı Haberi

Süleyman Camii açıldı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu uzun süre ibadete kapalı olan ve terör örgütüne yönelik operasyonun başarıyla tamamlanmasının ardından yeniden ibadete açılan 27 şehit sahabenin metfun olduğu Hazreti Süleyman Camisi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Cevat Paşa Mahallesi'ndeki camiye çocuklarıyla adeta akın eden vatandaşlar, ibadet ederek, sahabelerin kabirleri başında Kur'an okudu, dua etti.


Vatandaşlardan Nurettin Büyüm, terör saldırılarının yaşanmasında belediyenin sorumlu olduğunu, belediyenin caminin suyunu kesmeye çalıştığını savundu.


Büyüm, "Caminin suyundan 12 kez numune alıp incelemeye götürdüler. Belediyenin bu suyu kesmek için olan gayretini hala anlamış değiliz. Artık bu çabalarından vazgeçsinler. Buranın güzelliğine bir katkı sunsunlar." dedi.


Sahabelerin Allah rızası için fethetmeye geldiğini, onların emanet ettiğini ruhu ve atmosferi yaşatmaları gerektiğini anlatan Nurettin Büyüm, caminin herkes için çok önemli olduğunu bildirdi.




Yeni...