28 / 03 / 2024

süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi

süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memurluktan Cumhurbaşkanlığının sona erdiği döneme kadar geçen sürede kadar eşyalarının sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, açıldı.Süleyman Demirel, açılışta konuşma yaptı...

Isparta Süleyman Demirel Müzesi açıldı!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memurluktan cumhurbaşkanlığının sona erdiği döneme kadar geçen sürede kadar eşyalarının sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, açıldı.Süleyman Demirel, açılışta konuşma yaptı.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi bugün açılıyor!

Türkiye’nin 55 yıllık siyasi geçmişine damgasını vuran 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in yaşamının anlatıldığı ‘Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’ bugün saat 12.00’de düzenlenecek törenle açılacak.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim'de açılacak!

Isparta’da Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’nin açılış tarihi 26 Ekim olarak değiştirildi. Açılışa ABD eski Başkanı Bill Clinton ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gibi dünya liderleri davet edildi.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de açılıyor!

Türkiye’nin 55 yıllık siyasi tarihine damgasını vuran 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’ in yaşamını anlatan, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi 26 Ekim’de resmen açılıyor...

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

Süleyman Demirel Botanik Parkı'na imar koruması!

ISPARTA İl Özel İdaresi, Süleyman Demirel Botanik Parkı'nın Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki tahsisini iptal ettirip, kendi tasarrufu üzerine aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

Isparta Süleyman Demirel OSB kamulaştırmaları TBMM'de!

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Isparta Süleyman Demirel OSB'nin ikinci etabı için yapılan kamulaştırmaları, Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu..

Süleyman Demirel OSB'nin kamulaştırılmasına tepki!

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nin ikinci etabı kamulaştırılıyor. Koçtepe sakinleri kamulaştırmaya tepki gösterdi.

Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden 1 yıl geçti!

1993 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı seçilen Türk siyasetinin fötr şapkalı "baba"sı Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden bir yıl geçti.

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Süleyman Demirel OSB genişletiliyor!

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in destekleriyle, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde de 180 hektarlık genişleme sahası için ön onay alındı.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsüne AVM yapılmayacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi kampüsü içinde 2 AVM inşasına izin veren imar planı değişti. SDÜ imar planı değişikliği plan notlarında, AVM türü ticari alanların kaldırıldığı sadece öğrencilere yönelik kullanımların bırakıldığı görülüyor.

Süleyman Demirel'in evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel 'in vefatı nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi Haberi

süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi

Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hayatı müzeye girdi. Isparta İslamköy'de ziyaretçilere açılan müzede Demirel'e ait binlerce obje sergileniyor.


Isparta İslamköy'de yapımı tamamlanan 'Demokrasi ve Kalkınma Müzesi ile Külliyesi' dün düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in adına yapılan külliyede özellikle Cumhuriyet tarihinin son 50 yıllık dönemi, demokrasi ve kalkınma dönüşümü belge, bilgi ve fotoğraflarla sergileniyor. Bin 500 metrekaresi müzeyeye ait kompleks, külliye ile birlikte toplam 17 bin metrekareden oluşuyor. Müzede Demirel'in doğup büyüdüğü, 1920 yapımı evin yanı sıra 126 bin fotoğraf, 46 bin kitap, diploma, berat, nişan, plâket, maket, heykel ve halıdan oluşan binlerce obje, 10 bin klasör içinde korunan 6 milyon doküman, 32 bin nüsha yerli ve yabancı gazete, 6 bin kasetlik ses ve görüntü materyali,...