23 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat 2017

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat 2017

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince 2017 yılı şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat 2017 Meclis Gündeminde yer alan 11 madde şöyle:

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 30 adet arazi satılıyor! 60 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ ili Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 30 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 39.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ Süleymanpaşa'da yer alan 2 adet arsayı 39 milyon 860 bin 642 TL bedelle satışa çıkardı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Süleymanpaşa Millet Bahçesi ihalesini 25 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Kayı Mahallesi, 803 parselde yer alan tarlayı 9 milyon 474 bin 300 TL'ye satıyor...

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat 2017 Haberi

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Şubat 2017

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince 2017 yılı şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.


Süleymanpaşa Gençlik Merkezi Nikah Salonu’nda yapılan ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında başlayan toplantıda yoklamanın ardından, 13 gündem maddesi, komisyon kararları ve gündem harici evraklar görüşülerek karara bağlandı.


Meclise saldırıda bulunuldu

Toplantının son bölümlerinde gündemin 11. Maddesi tartışmalara konu oldu. Perşembe Pazarı olarak bilinen bölgede Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve semt pazarı yeri olarak düzenlenen imar düzenlemesini içeren maddenin oylanarak kabul edilmesi sonrası oturuma verilen arada pazarcı esnafından olduğu iddia edilen bazı kişilerce gelir kapılarının ellerinden alındığı gerekçesiyle meclise fiili saldırıda bulunuldu. Saldırıda meclis üyelerine masa-sandalye fırlatıldı. Saldırı sonucu ciddi boyutta maddi zarar meydana geldi.


Meclis üyeleri, saldırganların uzaklaştırılması sonrası yeniden bir araya gelerek gündem...