29 / 03 / 2024

sultanbeyli Ahmet Yesevi Mehmet Akif üst geçit

sultanbeyli Ahmet Yesevi Mehmet Akif üst geçit

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Ahmet Yesevi ve Mehmet Akif mahallelerini birbirine bağlayan üst geçidin, cumartesi gecesi saat 24’ten sonra kirişleri yerleştirildi..

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Milli Emlak 230 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 77 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Arsa almak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili, Aydıntepe ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Nevşehir'de 613 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 613 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

Ahmet Yesevi Spor Kompleksi'ni Pendik Belediyesi tamamlayacak!

Pendik Belediyesi, daha önceki senelerde bağışçı tarafından inşaatına başlanılan fakat yarıda kalan Ahmet Yesevi Spor Kompleksinin tamamlanması için sürdürdüğü girişimlerde sona yaklaştı

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi yarın!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

sultanbeyli Ahmet Yesevi Mehmet Akif üst geçit Haberi

sultanbeyli Ahmet Yesevi Mehmet Akif üst geçit

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Ahmet Yesevi ve Mehmet Akif mahallelerini birbirine bağlayan üst geçidin, cumartesi gecesi saat 24’ten sonra kirişleri yerleştirildi. Yerleştirme işlemi için TEM Otoyolu bir süreliğine çift yönlü trafiğe kapatıldı.


Ahmet Yesevi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi’ni birbirine bağlayan üst geçidin kirişleri yerleştirildi. Cumartesi gece saat 24’ten sonra TEM Otoyolu’nun Sultanbeyli bölümü kapatılarak yapılan işlemde hiçbir sorun yaşanmadı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, üst geçidin yerleştirilme işlemini yerinde kontrol etti. Üst geçit çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Keskin, “Üst geçit üç kirişten oluşuyor. Kirişlerin her birinin uzunluğu 41 metre. Yaya geçidimizin ortalama üç metre genişliği olacak. Bu gece E-6 yolunun Sultanbeyli bölümü kademeli olarak trafiğe kapatıldı. Bundan dolayı İstanbullulardan özür diliyoruz. Bizim için önemli bir çalışmaydı. Bundan...