28 / 03 / 2024

Sultanbeyli Atlaspark AVM adres

Sultanbeyli Atlaspark AVM adres

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

150 mağazalık Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı.

Anadolu Yakası'na 150 mağazalık yeni AVM!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat, HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat ve Sultanbeyli Gayrimenkul tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli'de inşa edilen Atlaspark AVM açıldı

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Sultanbeyli Atlaspark AVM hizmete açıldı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.

Ziylan, Merter Meydan AVM'yi satın mı aldı?

Ayakkabıcı Ziylan alışveriş merkezinde büyüme planları yapıyor. İlk yatırımını Sultanbeyli’deki Atlaspark’a yapan, Ziylan’ın Alman Metro’nun Merter’deki Meydan AVM’sini aldığı belirtiliyor.

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark'ta, 150 mağaza bulunuyor.

Atlaspark AVM Sultanbeyli'de açıldı!

Sultanbeyli'de 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı. Atlaspark, kolay ulaşılabilir lokasyonu, 1400 araçlık kapalı otoparkı ile önemli ölçüde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM açıldı!

Ziylan Gayrimenkul, Uzman Ticaret ve İnşaat,HD Holding, Azim Gayrimenkul, Enoa İnşaat, Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla Sultanbeyli’de hayata geçirilen Atlaspark AVM açıldı

FLO 223'üncü mağazasını Atlaspark AVM'de açtı!

2015'in sonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı.

Sultanbeyli Atlaspark AVM adres Haberi

Sultanbeyli Atlaspark AVM adres

Ziylan Gayrimenkul A.Ş., Uzman Ticaret ve İnşaat A.Ş., HD Holding A.Ş., Azim Gayrimenkul A.Ş, Enoa İnşaat A.Ş., Sultanbeyli Gayrimenkul A.Ş. firmaları tarafından 400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Bölgenin en büyük üç AVM’sinden biri olan Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.


Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının girişinde yer alan Atlaspark AVM, Sultanbeyli bölgesinin ihtiyaçlarından da yola çıkarak, geniş marka karmasını bünyesinde bulunduruyor. Yaklaşık 2 bin kişiye sağladığı doğrudan istihdam bulunan AVM, 1400 araç kapasiteli otoparkıyla da bölge ihtiyacına cevap verecek. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabih Özgül, “Sultanbeyli ilçesi, her geçen gün artan konut projeleri ile orta ve uzun vadede çok yüksek bir potansiyel barındırıyor. Biz de Atlaspark...