23 / 04 / 2024

Sultanbeyli belediyesi tebligat

Sultanbeyli belediyesi tebligat

İstanbul Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili senelerdir verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Sultanbeyli Belediyesi imarlı arsa satıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere müjde!

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

İsrail belediyesi, Doğu Kudüs'te 30 Filistinliye yıkım tebligatı gönderdi!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün İseviyye Mahallesi'nde yaşayan 30 Filistinliye ev ve yapılarının yıkılacağını bildiren tebligatlar yolladı.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Ankara İskitler'deki kaçak yapılar için yıkım tebligatı!

Altındağ Belediyesi, İskitler'de bulunan metruk yapıların sahiplerine tahliye tebligatı gönderdi ve binaları yıkmalarını istedi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Sultanbeyli'deki mülkiyet sorunu çözüldü!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 'Bugün itibarıyla yüzyılı aşan hisseli parsellerle ilgili konuda artık askıda olmayan hiçbir parselimiz kalmadı.' dedi.

Sultanbeyli Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı gerçekleşti!

31 Mart seçimlerinden sonra Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı.

Sultanbeyli belediyesi tebligat Haberi

Sultanbeyli belediyesi tebligat

İstanbul Sultanbeyli tapu sevinci yaşıyor. Sultanbeyli Belediyesi'nde yer alan habere göre, göreve geldiği tarihten bu yana hisseli parsellerle ilgili çalışmalar yürüten Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçeye bir sevinci daha yaşattı. TEM, Gölet ve devlet hastanesi gibi dev eserleri ilçeye kazandıran Başkan Hüseyin Keskin, mülkiyet sürecinin nihayete ermesi için gece gündüz çalıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde tüm tapular belediyeye devredildi. Devir işlemlerinden sonra kadastro çalışmaları başlatıldı. 1331 ve 1337 parsellerde de tebligatlar hak sahiplerine ulaşmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Keskin, “Rabbime hamdolsun ilçemizin önündeki en büyük engel olan mülkiyet sorununu çözdük. İlk tebligatları hak sahiplerine ulaştırmaya başladık. Hemşehrilerimizi gözeten bir ödeme planı ortaya koyduk. 2B’de olan tüm imkanları uyguladık. Peşin ödemelerde indirimler olacak, taksit imkanı sunduk. Tebligatlarını alan hemşehrilerimizin...