29 / 03 / 2024

Sultanbeyli Gölbahçe konut teslimleri

Sultanbeyli Gölbahçe konut teslimleri

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

İlçe ilçe konut satış istatistikleri Ocak 2018!

TÜİK tarafından açıklanan 2018 Ocak ayına ait konut satış istatistiklerine göre en çok konut İstanbul'da satıldı. Peki İstanbul'da 2018 Ocak ayında en çok nerede konut satıldı? İşte ilçe ilçe konut satış istatistikleri Ocak 2018..

Gökorman Ümraniye konut fiyatları!

Gökorman Ümraniye konut fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Gökorman Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Urla Gülbahçe arkeolojik sit alanı imar planı askıda!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Gölbahçe Sultanbeyli Projesi 2017 fiyat listesi!

Gölbahçe Evleri İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. 21 bin metrekare alana sahip Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Konutları Gölbahçe fiyat bilgisi!

Gölbahçe Evleri toplam altı blokta toplam 227 daireden oluşuyor. Proje

Gölbahçe Evleri Suryapı satılık daire fiyatları!

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesinde dairelerin 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor. Proje

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sultanbeyli Gölbahçe konut teslimleri Haberi

Sultanbeyli Gölbahçe konut teslimleri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleriyle altı blokta toplam 277 daireden oluşan Gölbahçe projesi 21 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Gölbahçe Evleri İstanbul Sultanbeyli'de yer alıyor. 


Suryapı Gölbahçe 2017 fiyat listesi!


133 metrekare 2+1 dubleks daireler 594 bin TL’den,

150 metrekare 3+1 daireler 688 bin TL’den,

4+1 daireler 800-850 bin TL’den başlıyor.


Gölbahçe Evleri Sultanbeyli projesinde, yüzme havuzu, otopark, fitness, sauna, çocuk oyun alanı gibi imkanlar sunuluyor. 


Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Gölbahçe Evleri Eylül 2018 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. Projedeki dairelerin büyüklükleri 133 metrekare ile 283 metrekare arasında değişiyor. 


Tel: 444 5 787

Web : http://golbahceevleri.com.tr/

Gizem...