19 / 04 / 2024

sultanbeyli metro ne zaman açılıyor

sultanbeyli metro ne zaman açılıyor

Saatte tek yönde 65 bin yolcuya hizmet verecek olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki metro hattı nerelerden geçecek?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Metro Markette 16 ürüne dev kampanya! Zeytinyağı, peynir ve ette çılgın indirim! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Metro market online indirimli aktüel ürünleri açıklandı. 16 ürünün yer aldığı kampanya 29 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İBB yönetimi, geçmiş yıllarda beklenen düzeye ulaştırılamayan raylı sistemleri hızla geliştirmek için düğmeye bastı. İstanbul'da raylı sistemlerin uzunluğu 425 kilometreye ulaşacak. Peki hangi metro hattı ne zaman açılacak? İşte İstanbul'un açılacak metro hatları...

Ekrem İmamoğlu'ndan İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli Metro Hattı’nın, 2’nci TBM kazı çalışmalarını başlattı. Önemli açıklamalar yapan İmamoğlu,  “Yılda 20 km’lik metroyu İstanbullulara açılmış bir şekilde kazandıran bir dönem olma arzusundayız" dedi.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Üçyol-Buca Metro Hattı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 2020'de inşaatına başlanacağı söylediği Üçyol-Buca Metro hattında çalışmalarının başlamadığı iddia edildi. Peki, metro hattında son durum ne? 

sultanbeyli metro ne zaman açılıyor Haberi

sultanbeyli metro ne zaman açılıyor

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı,Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini birbirine bağlayacak. 10,90 kilometre uzunluğunda olacak yeni metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. Saatte tek yönde 65 bin yolcuya hizmet verecek olan metro hattında son teknoloji ürünü sürücüsüz trenler ile hizmet verecek. Vagonların içi ve dışı yönetim merkezinden kameralarla gözetlenecek. Vatandaşların güvenliği için de “peron kapı” sistemi kullanılacak.

9 istasyondan oluşacak olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı, Çekmeköy, Meclis Mahallesi, Sarıgazi, Samandıra, Abdurrahmangazi, Sancaktepe, Veysel Karani, Hasanpaşa, Sultanbeyli Merkez'den geçecek.  Metro hattının 2020'de açılması planlanıyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı şu hatlarla entegre olacak;

-Çekmeköy İstasyonu’nda Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı ile,
-Sarıgazi İstasyonu’nda, yapımı devam eden Hastane - Sarıgazi - Çekmeköy Taşdelen - Yenidoğan Metro Hattı ile ,
-Sultanbeyli İstasyonu’nda yapımı planlanan Sultanbeyli...