28 / 03 / 2024

Sultanbeyli üst geçit ne zaman bitecek

Sultanbeyli üst geçit ne zaman bitecek

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Ahmet Yesevi ve Mehmet Akif mahallelerini birbirine bağlayan üst geçidin, cumartesi gecesi saat 24’ten sonra kirişleri yerleştirildi..

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Erenler ADA AVM'ye yeni üst geçit!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler ADA AVM bölgesine yeni bir üst geçit inşa ediyor.

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Sakarya Ada AVM üst geçit projesinin inşaatı başladı!

Sakarya Erenler'de yer alan ADA AVM önüne kazandırılacak Üst Geçit Projesi’nde çalışmalar başladı.

Büyükçekmece’de kaçak hafriyata geçit yok!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak hafriyat dökümüne geçit vermiyor. Belediye bu kapsamda ilçe sınırları içerisine kaçak döküm yapan hafriyat araçları suçüstü yakaladı ve polise teslim etti.

Ada AVM üst geçit projesinde çalışmalar başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada ADA AVM önüne inşa edilecek olan üst geçidin ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Konya Büyükşehir'den 2,5 milyonluk üst geçit!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’na devredildikten sonra 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan hastane önüne yaya üst geçidi yapımı için ihale sürecini tamamlayarak yer teslimini yaptı.

Çin’de bisikletler için üst geçit inşa edildi!

Çin’in güneyinde bulunan Fucien eyaletinde bisikletler için 7,6 kilometre uzunluğunda bir üst geçit inşa edildi.

Ankara'da 2017 yılında 13 üst geçit hizmete açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, geçen yıl çalışmalarına başlanan 7 yaya üst geçidinin yapımına devam edildiği, 6 yeni yaya üst geçidinin de yeni dönem programına alındığı kaydedildi.

Sultanbeyli üst geçit ne zaman bitecek Haberi

Sultanbeyli üst geçit ne zaman bitecek

Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Ahmet Yesevi ve Mehmet Akif mahallelerini birbirine bağlayan üst geçidin, cumartesi gecesi saat 24’ten sonra kirişleri yerleştirildi. Yerleştirme işlemi için TEM Otoyolu bir süreliğine çift yönlü trafiğe kapatıldı.


Ahmet Yesevi Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi’ni birbirine bağlayan üst geçidin kirişleri yerleştirildi. Cumartesi gece saat 24’ten sonra TEM Otoyolu’nun Sultanbeyli bölümü kapatılarak yapılan işlemde hiçbir sorun yaşanmadı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, üst geçidin yerleştirilme işlemini yerinde kontrol etti. Üst geçit çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Keskin, “Üst geçit üç kirişten oluşuyor. Kirişlerin her birinin uzunluğu 41 metre. Yaya geçidimizin ortalama üç metre genişliği olacak. Bu gece E-6 yolunun Sultanbeyli bölümü kademeli olarak trafiğe kapatıldı. Bundan dolayı İstanbullulardan özür diliyoruz. Bizim için önemli bir çalışmaydı. Bundan...