24 / 04 / 2024

Sultangazi üniversite

Sultangazi üniversite

Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile devam ettiriyor. Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor.

Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor!

Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile devam ettiriyor. Sultangazi'de üniversite inşaatları yükseliyor.

Sultangazi'de 3 üniversite inşaatı yükseliyor!

Eğitim yatırımlarına tam gaz devam eden Sultangazi Belediyesi ilçeye yeni üniversiteler kazandırıyor.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin görselleri

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen Sultangazi Sur Yapı Vitrin görselleri yayınlandı. İstanbul Avrupa yakası Sultangazi'de inşa edilen projenin içerisinde toplam 239 adet daire bulunuyor...

Sultangazi'de tapu ve kadastro bilgileri elektronik ortama taşınıyor!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile protokol imzalandı. Kısa adı TAKBİS olan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile Tapu Kadastro Müdürlüğü'ndeki bütün verilerin elektronik ortamda Sultangazi Belediyesi'yle paylaşılması amaçlanıyor...

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi 2123 adada 3 parsel askıya çıktı!

Sultangazi İlçesi 50. Yıl Mahallesi, 2123 ada, 6, 7 ve 23 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 21.07.2014 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı...

Binlerce üniversite öğrencisi ev arayışına başladı!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasından sonra binlerce öğrenci ev arayışına başladı. Okula, toplu taşımaya yakın ve aynı zamanda öğrenci bütçesine uygun ev arayan üniversiteliler ve aileleri emlak ofislerinin yolunu tutmaya başladı.

Sultangazi Atışalanı imar planı askıya çıktı!

Sultangazi İlçesi, Atışalanı Mahallesi, 175 ada, 7 ve 8 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 14.06.2014 tasdik tarihli imar planı askıya çıktı. 24 Eylül'de askıdan inecek!

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Sultangazi Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Sultangazi Belediye Başkanlığı, 15 adet arsayı toplam 8 milyon 499 bin 700 TL tahmini bedelle satışa çıkardı. Sultangazi Belediyesi arsaları19 ve 21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 17.6 milyon TL'ye AVM!

Sultangazi Belediyesi Hizmet Binasının 1. Bodrum katı 10 yıl süre ile Alış Veriş Merkezi (AVM) olarak gelir karşılığı 17 milyon 640 bin TL bedelle kiraya verilecek.

Sultangazi Belediyesi'nden Habipler'de 3.3 milyon TL'ye konut ve ticaret arsası!

Sultangazi Belediyesi, 3 milyon 360 bin TL tahmini bedelle, Habipler Mahallesi'nde yer alan 960 metrekarelik konut ve ticaret arsasını ihale ediyor. Arsanın ihalesi 21 Ağustos'ta...

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

Sultangazi yeni devlet hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Daha önceden 2 kez ihaleye çıkan ve 200 'ü kadın doğum olmak üzere toplam 650 yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi'nin 20 ay içerisinde yapımının tamamlanması planlanıyor.

Sultangazi üniversite Haberi

Sultangazi üniversite

Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile devam ettiriyor. Sultangazi Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla yükselirken, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun inşaat çalışmalarına başlandı.

Sultangazi Belediyesi, eğitime verdiği desteği ilçeye yeni üniversiteler kazandırarak sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi, kendi öz kaynaklarıyla üç üniversitenin fakülte ve meslek yüksekokulu inşaatına başladı. Esentepe Mahallesi’nde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun yapımı hızla devam ederken, Uğurmumcu Mahallesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başlandı.


Sultangazi Belediyesi, yapım bütçesini kendi imkanlarıyla karşıladığı Esentepe Mahallesi’ndeki Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladı. 17 bin metrekare kullanım alanına sahip olan yüksekokulda amfi salonları, derslikler, mesleki uygulama alanları ile seminer salonları yer alacak. Projede ayrıca iki adet konferans salonu da bulunacak.


Uğur Mumcu Mahallesi’nde inşaatı...