19 / 04 / 2024

sultanhanı akkışla yolu ne zaman yapılacak

sultanhanı akkışla yolu ne zaman yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri' yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen 'Ufuktaki Kent Kayseri' programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor...

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Aydos Ormanı yapılaşmaya mı açılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Aydos Ormanı'nın büyük ölçekli imar planlarını değiştirdi. Orman Aydos Kalesi, lokanta, büfe, kafeterya, soyunma kabinleri, gezi yolu, açık otopark gibi günübirlik tesis yapılaşmasıyla karşı karşıya.

Ordu Çevre Yolu Mart'ta açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımına yaklaşık 4 yıl önce başlanan Ordu Çevre Yolu Projesi'ne ilişkin, "Çevre yolu 1 ya da 2 yıla kalmadan yapmış olduğu yakıt tasarrufu ile kendini amorti etmiş olacak." dedi.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Muğla Mesudiye ve Palamutbükü'ne yeni imar yolu!

Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan Palamutbükü Mevkisi ile Mesudiye Mahallesi imar planına kavuşuyor. 26 yıldır plansızlık yüzünden çarpık yapılaşmanın yaşandığı Palamutbükü ve Mesudiye yeni imar planı ile göz dolduracak.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Muğla Köyceğiz Orman Yolu'nun yüzde 80'i tamam!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Köyceğiz Orman İşletme Şefliği, Karaçam Orman İşletme Şefliği'nde orman yolu yapım çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

sultanhanı akkışla yolu ne zaman yapılacak Haberi

sultanhanı akkışla yolu ne zaman yapılacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen 'Ufuktaki Kent Kayseri' programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor. Başkan Özhaseki ve beraberindekilerin durağı bu kez Akkışla oldu. Akkışla'da, Akkışla-Sultanhanı yolunu açma sözü veren Başkan Özhaseki bu yolun yapılmasıyla Akkışla'nın Kayseri'ye 20 kilometre daha yaklaşacağı müjdesini verdi.


Akkışla girişinde AK Parti İlçe Başkanı Davut Altınoluk, Belediye Başkan Adayı Ali Ergül ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri eşlik etti. Çiçeklerle karşılanan Başkan Özhaseki için 'Akkışla Seninle Gurur Duyuyor', 'En Büyük Başkan Haseki Başkan' sloganları atıldı. Başkan Özhaseki Cuma namazının ardından Akkışla Spor Salonu'na geçerek 'Akkışla Büyükşehir ile Buluşuyor' toplantısına katıldı....