25 / 04 / 2024

Suluova 3. etap TOKİ başvuruları

Suluova 3. etap TOKİ başvuruları

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları başlıyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Amasya Suluova 2. Etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

Suluova 3. Etap TOKİ için yer teslimi yapıldı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3. Etap TOKİ Konutları için yer teslim işleminin tamamlandığını ve çalışmaların başladığını bildirdi.

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap kura sonucu!

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap kura sonucu açıklandı. Toplamda 659 adet konutun kura çekilişinin yapıldığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap kura sonuçları tam listesi!

Toplamda 659 adet konuttan oluşan proje TOKİ ve Suluova Belediyesi iş birliği ile inşa ediliyor. İşte TOKİ Amasya Suluova 3. Etap kura sonuçları...

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap Konutları'nın kurası çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya'nın Suluova İlçesinde inşa edilecek 3. Etap 659 Adet Konut'un hak sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap Konutları'na başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Amasya'nın Suluova İlçe Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap konutları için başvurular alınmaya başlandı.

TOKİ Samsun Suluova 3. Etap Konutları'nda başvurular başladı!

Samsun Suluova'da 3. Etap konut talebini karşılamak üzere girişimlerde bulunduklarını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a yaptıkları ziyarette projeyle ilgili detayları görüştüklerini belirtti.

Suluova 3. etap TOKİ Konutları'nın başvuruları başlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.

TOKİ Suluova 3. Etap için arsa teslimi yapıldı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede 3. Etap TOKİ yapılması için ilk resmi girişimde bulunduklarını ve TOKİ İdaresi Başkanlığına arsa teslimini yaptıklarını söyledi.

Suluova 3. Etap TOKİ için imzalar atıldı!

Suluova Belediyesi tarafından satın alınan Pan- ET’e ait 71.973 metrekare yüzölçümündeki 3. Etap TOKİ’nin yapılacağı alanın tapusu TOKİ yetkilisine teslim edildi, teslim törenine Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK da katıldı.

Kiptaş Hadımköy 3. etap'ta 2+1 daireler 96 bin liradan satışa çıktı!

1. ve 2. Etaplarını daha önce tamamladığımız Hadımköy'de şimdi yeni bir heyecanı daha yaşıyoruz. 47.000 metrekare alan üzerinde 1. 472 konutun yer aldığı Hadımköy Konutları 3. Etap projesini satışa sunuyoruz...

Kiptaş Hadımköy 3. etap kura çekilişi ne zaman?

Kiptaş Hadımköy 3. etap kura çekilişi 16 Nisan 2014 Çarşamba günü yapılıyor. Kurada hak kazananlarla sözleşmeler 18 Nisan'da imzalanacak. Kiptaş Hadımköy 3.etapta başvurular 4 Nisan'a kadar alınıyor...

Suluova 3. etap TOKİ başvuruları Haberi

Suluova 3. etap TOKİ başvuruları


Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.


Suluova'nın konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, bu girişimler neticesinde Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle konut yapılması konusunda bir süre önce anlaşmaya varıldığını açıklayarak, 3. Etap TOKİ Konutları için proje çalışmasının tamamlandığını talep başvurularının 1 ay içerisinde alınmaya başlayacağını belirtti. Yapılacak 3. Etap TOKİ’nin Suluova’yı yarınlara taşıyacak bir proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Borsa mahallesinde Pan-Et ten satın aldığımız arsaya yapılacak Toplu Konutlar için proje çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. TOKİ' nin tip projeleri yerine Suluova’mız için özel hazırlanan konut projelerine...