23 / 04 / 2024

Suluova Belediyesi projeleri

Suluova Belediyesi projeleri

Pazar ve Girne Mahallelerindeki park yapım çalışmalarında sona gelinmesinin ardından Hacı Hayta Mahallesi’ndeki parka yönelen belediye ekipleri parkta, zemin düzenleme, peyzaj, bordür ve parke çalışması yaptı.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi projeleri Haberi

Suluova Belediyesi projeleri

Park ve bahçeler gibi yeşil alanların toplum yaşamında çok önemli rol üstlendiğini ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda park yapım çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirten Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.


Tespitlerimiz doğrultusunda yeni park yapım çalışmalarımız ivedilik kazandı. Her zaman olduğu gibi mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Üçok, “Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlarından yararlanabilmesi için uğraşıyoruz. İlçemizin birçok noktasında park ve yeşil alan ihtiyacımız var ve bu ihtiyacı gidermek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz” diye...