20 / 04 / 2024

Suluova Belediyesi

Suluova Belediyesi

Pazar ve Girne Mahallelerindeki park yapım çalışmalarında sona gelinmesinin ardından Hacı Hayta Mahallesi’ndeki parka yönelen belediye ekipleri parkta, zemin düzenleme, peyzaj, bordür ve parke çalışması yaptı.

Amasya Suluova'da imar kapsamında bina yıkımları sürüyor!

Suluova Belediyesi yeni yol açma ve genişletme çalışmalarım aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye encümenin aldığı karar doğrultusunda Şeker Mahallesinde imar planlarında yola isabet eden iki binanın birinin yıkımı gerçekleştirdi.

Suluova Belediyesi TOKİ destekli besi çiftlikleri planlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile işbirliği yaparak besi çiftlikleri oluşturmayı planladıklarını söyledi. Çiftçiler, TOKİ destekli çiftliklerin ödemesini, kira öder gibi yapabilecek.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

Amasya Suluova'daki metruk bina yıkıldı!

Suluova Belediyesi, Bireylül mahallesi Gazino Çıkmazı sokağında tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Suluova'daki okulların bahçeleri yenileniyor!

Daha Modern Suluova için gayret ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi eğitime destek amacıyla okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak her alanda hizmet üretmeye devam ediyor.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Suluova Stadyumu çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Amasya Suluova Kent Meydanı için düğmeye basıldı!

Kent Meydanı ve Camii Projesi kapsamında Suluova Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik trafosunu yıkmak için düğmeye bastı.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Amasya Suluova'da zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Suluova Belediyesi, sıcak asfalt çalışmaları kapsamında başlattığı zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Suluova Belediyesi Haberi

Suluova Belediyesi

Park ve bahçeler gibi yeşil alanların toplum yaşamında çok önemli rol üstlendiğini ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda park yapım çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirten Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.


Tespitlerimiz doğrultusunda yeni park yapım çalışmalarımız ivedilik kazandı. Her zaman olduğu gibi mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Üçok, “Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlarından yararlanabilmesi için uğraşıyoruz. İlçemizin birçok noktasında park ve yeşil alan ihtiyacımız var ve bu ihtiyacı gidermek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz” diye...