29 / 03 / 2024

Suluova toki konutları başvuruları başladı mı

Suluova toki konutları başvuruları başladı mı

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.

Amasya Suluova TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Amasya Suluova TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Suluova projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi!

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları'nda yer alan 81 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. 

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Suluova 3. etap TOKİ Konutları'nın başvuruları başlıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.

Amasya Suluova Sosyal Konutları'nda başvurular sona erdi!

Amasya Suluova'da yapılmakta olan dar gelirli ailelere yönelik sosyal konutlar için başvurular sona erdi. Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, konut başvurularının sona erdiğini ve başvuru dosyalarının titizlikle incelenerek değerlendirileceğini belirtti.

Amasya Suluova Sosyal Konutları'nda başvurular başladı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında Amasya Suluova Belediyesi itfaiye Müdürlüğü arkasında yapılan toplam 127 adet konutlar için başvuru alımları başladı.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Suluova toki konutları başvuruları başladı mı Haberi

Suluova toki konutları başvuruları başladı mı


Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için proje çalışmasının tamamlandığını başvuru alımına 1 ay içerisinde başlanacağını söyledi.


Suluova'nın konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, bu girişimler neticesinde Belediyemiz ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle konut yapılması konusunda bir süre önce anlaşmaya varıldığını açıklayarak, 3. Etap TOKİ Konutları için proje çalışmasının tamamlandığını talep başvurularının 1 ay içerisinde alınmaya başlayacağını belirtti. Yapılacak 3. Etap TOKİ’nin Suluova’yı yarınlara taşıyacak bir proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Borsa mahallesinde Pan-Et ten satın aldığımız arsaya yapılacak Toplu Konutlar için proje çalışmasını tamamlamış bulunmaktayız. TOKİ' nin tip projeleri yerine Suluova’mız için özel hazırlanan konut projelerine...