25 / 04 / 2024

Suluova toki teslimleri

Suluova toki teslimleri

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

Amasya Suluova’ya TOKİ’den 251 ucuz konut!

TOKİ'nin Amasya Suluova projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Suluova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Suluova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ ile Amasya Suluova'da yeni bir yaşam!

Amasya Suluova 2'nci Etap TOKİ Konutları güvenli ortamı, modern ve nitelikli tasarımıyla Amasyalılara huzurlu bir yaşam sunuyor...

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami inşaatı ihalesi 24 Nisan'da...

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 adet konut bulunuyor.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 konut bulunuyor.

TOKİ'den Amasya Suluova'ya 309 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Suluova'da 309 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ'den Amasya Suluova'ya 665 yeni konut!

Amasya Suluova'da modern ve geleneksel mimarinin sentezlendiği konut projesiyle güvenli ve günün ihtiyaçlarını karşılayan yeni bir yerleşim oluşturuluyor...

Amasya Suluova TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Suluova toki teslimleri Haberi

Suluova toki teslimleri

TOKİ tarafından Suluova Belediyesi iş birliğiyle Borsa Mahallesi'nde hayata geçirilen konutların hak sahiplerine teslimi dolayısıyla tören düzenlendi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, törende yaptığı konuşmada, planlı kentleşme ve konut üretimi seferberliği kapsamında 81 ildeki 3 bin 613 şantiyede 837 bin 572 konut ürettiklerini ifade ederek, üretilen bu konutların 717 bin 154’ü sosyal konut niteliğinde olduğunu ve 655 bin 194'ünün teslim edildiğini belirtti. 

Törende daha sonra Suluova'da yaptırılan 670 konutun anahtarları, hak sahiplerine teslim edildi. Anahtar teslimi törenine, Amasya Valisi Osman Varol, AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, AK Parti Amasya milletvekilleri Levent Karahocağil ve Hasan Çilez, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanı Fatih Üçok da...