25 / 04 / 2024

Sulusaray Belediyesi haciz

Sulusaray Belediyesi haciz

Tokat’taki Sulusaray Belediyesi’nin 2 mezarlık arazisi ve 25 taşınmazı borçları nedeniyle haczedildi. Belediye Başkanı Demirkol, ‘Bu duruma üzülmemek elde değil. Buradaki geçmiş hepimizin’ dedi..

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

VakıfBank’tan 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne haciz' açıklaması!

VakıfBank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hesaplarının alacaklı bir firma tarafından haczedilmesi sonrasında banka ve yöneticileri hakkında yapılan açıklamalar ve bu konuda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne haciz şoku!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 188 milyon liralık için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat firması, icra emrinde belirtilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda icra işleminin yapılacağı öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Tarihi Güvercinada'daki dükkanlara haciz!

Aydın Kuşadası Belediyesi'nin mülk ve gelirlerine mahkeme kararıyla haciz koyuldu. Tarihi Güvercinada, çarşı merkezindeki 100'e yakın dükkan ve iş yerleri haciz altında.

Kuşadası Belediyesi'ne haciz şoku!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, faizleriyle birlikte 750 bin lirayı bulan otogar ücretlerinin ödenmemesi üzerine Kuşadası Belediyesi hakkında icra takibi başlattı.

Trabzon'da vergisini ödemeyenlerin tapularına haciz!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından paylaşılan verilere göre, uyarılara rağmen emlak vergisini ödememekte direnen vatandaşların tapularına, tapuda haciz koyuldu.

Avcılar Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nden 6 milyon Türk Lirası alacaklı olan şirket haciz memurlarıyla kapıya dayandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, makam koltuğunu kapısını kilitleyerek kurtardı

Didim Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li Didim Belediyesi’nin ruhsat iptaliyle ilgili mağduriyet yaşattığı Nehirsan İnşaat, emsali görülmemiş bir haciz işlemine imza attı. Şirket Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na haciz ihtarnamesi gönderdi.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Sulusaray Belediyesi haciz Haberi

Sulusaray Belediyesi haciz

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde belediyenin borçları nedeniyle 2 mezarlık arazisi ve 25 taşınmaza haciz konuldu. Sulusaray Belediye Başkanı Halil Demirkol, 30 Mart 2014’teki seçimlerde belediye başkanlığına seçildiğini ve göreve geldiklerinde belediyenin çok borcu olduğunu belirtti.


Demirkol, “Belediyemizin 5 milyon 500 bin lira borcunun bulunduğunu öğrendik. Büyük ve Uzun Kıraç mevkisinde bulunan mezarlıklarımızın icralık olduğunu öğrenince şaşırdık. Tabii ki bu durum bizi üzüntüye boğdu. Geçmişimizin ve atalarımızın böyle duruma düşürülmesinden çok üzüntü duyduk. Mezarlıkların hacizden kurtarılmasını hedefliyoruz” diye konuştu.


‘Vatandaş tepkili’

Demirkol, belediyenin 3 firma tarafından icraya verildiğine değinerek şunları kaydetti: “Belediyemizden alacakları olan firmalara borçların zamanında ödenmemesi üzerine mezarlıklara haciz geldi. İcraların kaldırılması için o döneme ait borçların ödenmesi gerekiyor. Bu duruma üzülmemek elde değil. Buradaki geçmişimiz hepimizin. Burası küçük bir ilçe. Herkes...