25 / 04 / 2024

sümbül evler satılık

sümbül evler satılık

Denge Yapı tarafından Kartal-Soğanlık'ta inşa edilen Sümbül Evler, 3 blokta toplam 108 daireden oluşuyor. Konutlarda 24 saat güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

 Türkiye'deki yabancı yatırımın yüzde 36'sı vatandaşlık hakkı için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2020 yılının son çeyreğinde Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 36'sı vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sümbül Dış Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Mahir Erdal tarafından kuruldu.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Tuzla DKY Lokum Evler satılık!

Toplam 722 daireden oluşan Lokum Evler projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Tuzla DKY Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları!

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ispartakule'de İhlas Holding imzasıyla yükseliyor...

Bizim Evler 7 satılık daire!

Tamamı nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Bizim Evler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Aydınlı Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Aydınlı Lokum Evler projesi 52 bin 777 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Aydınlı Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzası taşıyor. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

sümbül evler satılık Haberi

sümbül evler satılık

Açık otopark ve 5 bin metrekarelik yeşil alan, yüzme havuzu ve yürüyüş parkuru gibi sosyal tesisleri de bulunan konutlarda her bloğa göre daire büyüklükleri değişiyor. 110 metrekare ile 132 metrekare arasında büyüklüğe sahip dairelerin fiyatı 150 bin YTL ile 200 bin YTL arasında değişiyor. Banka kredilerine yüzde 0.70'den başlayan faiz uygulanıyor.

Detaylı bilgi için: 0216 451 35 14...