26 / 04 / 2024

Summa inşaar sudan

Summa inşaar sudan

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

TOKİ 4 bin 848 TL taksitle sudan ucuza konut satacak! Başvurular yarın resmen başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 bin 848 TL taksitle sudan ucuza konut satacak. Proje için başvurular yarın resmen başlıyor. Kaçırmayın...

TOKİ sudan ucuza konut satacak! 4 bin 54 TL taksitle konut fırsatı için başvurular resmen başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, şimdi de sudan ucuza konut satacak. İşte başvuru döneminin başladığı proje ile ilgili detaylar...

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Güney Sudan'da arazi anlaşmazlığı: 5 ölü!

Güney Sudan'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit’in kuzeni Lual Akook Wol Kiir’in sivillerin üzerine rastgele ateş açarak 5 kişinin ölümüne sebep olduğu belirtildi.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Güney Sudan'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

Güney Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Majok Guandong Türk yatırımcılar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'den inşaat şirketleri talep ediyoruz çünkü Türkiye'yi tanıyoruz. En iyisi onlar."dedi...

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Sudan Ceyli bölgesinde kalıcı konut için ilk temeller atıldı!

 Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da sel nedeniyle evlerini kaybedenlere yönelik kalıcı konut projesinde ilk temeller atılmaya başlandı.

Sudan'a Türk Köyleri inşa edilecek!

İDSB İnsani Yardım Platformu Genel Sekreteri Ali Kurt, Sudan’ın afetten en çok etkilenen bölgelerinde yerel mimariye uygun "Türk Köyleri" inşa edeceklerini söyledi.

Cambridge Camisi'ni ibadet için hazır!

İngiltere’de inşa edilen çevre dostu cami için geri sayım başladı. Güneş enerjisi ve atık sudan faydalanılacak şekilde tasarlanan cami, ekolojik yaşama katkı sağlayacak.

Summa inşaar sudan Haberi

Summa inşaar sudan

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sudan resmi haber ajansı SUNA'dan verilen bilgide, Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora Başbakanlıktaki ofisinde Başbakan Hamduk'u ziyaret etti. Ulaştırma Bakanı Mirgani Musa ve Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi İrfan Neziroğlu da görüşmeye katıldı. 

Bu kararın Türkiye'ye gerçekleştirdiği son ziyaretinin sonuçlarından biri olduğuna dikkat çeken Ulaştırma Bakanı Musa, Başbakan Hamduk'un Hartum yeni havalimanı projesinin bitirilmesi amacıyla Türk şirketiyle daha önce imzaları atılan mutabakat zaptının yeniden incelenmesi ve projenin Türk şirketi Summa ile sürdürülmesi talimatında bulunduğunu belirtti. 

Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bora da projeye tekrar start verilmesi ve mümkün olan en kısa zamanda...