20 / 04 / 2024

 Sun Cephe Yapı adres

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Füsun Akkal Bozok kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Füsun Akkal Bozok nereden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Füsun Akkal Bozok ile ilgili merak edilenler...

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eker Cephe Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eker tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Cephe Ve Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de Mustafa Alkan tarafından kuruldu.

Borsa gündemini hareketlendiren haber: Sun Tekstil halka arz ediliyor. 

SPK yapılan inceleme ve işlemler sonucu haftalık bülteninde Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’nin pay başına 26 liradan halka arzına onay verdiğini açıkladı. Ayrıca Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yapan belirlenen 40 internet sitesini erişime k

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Cephe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Gtuğay tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

 Sun Cephe Yapı adres Haberi

 Sun Cephe Yapı adres

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...