26 / 04 / 2024

sungurlu vizyon projeleri

sungurlu vizyon projeleri

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

sungurlu vizyon projeleri Haberi

sungurlu vizyon projeleri

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner kısa vadede Sungurlu’ya yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. ’Yaşanılabilir Bir Sungurlu Tasarlıyoruz’ diyen Başkan Şahiner, Bizim Sevdamız Sungurlu’dur. Vizyon kazandıracak projelerimiz sayesinde Sungurlumuz gelişiyor, güzelleşiyor" dedi.


KENT PARKI PROJESİ

Şehir Merkezi’nin Atatürk Stadyumunun bulunduğu alana yapılması planlanan Kent Park projesi hakkında bilgi veren Başkan Şahiner, "Çeşitli aktiviteler bir araya toplanarak gün boyu aktiv bir şekilde kullanılabilecek bir park planlanmıştır. Kafeteryanın iki tarafına bulunan yarı açık mekanlar ile bin 200 kişilik aktivite alanı nikah, Ramazan etkinlikleri ve küçük çaplı konser gibi organizasyonlarda kullanılabilecektir. Yürüyüş yolları, koşu parkuru, spor aletleri, spor salonları, oyun alanları, kafeteryası ve dinlenme alanlarıyla Sungurlu için düşünülmüştür.


MESİRE ALANI KAFETERYA PROJESİ

Kafeterya projesinin 2015 yılında yapımına başlanan ve tamamlanmak üzere olan Mesire alanı için tasarlandığını kaydeden...