29 / 03 / 2024

Sunsetpark Göztepe

Sunsetpark Göztepe

Kentpark Gayrimenkul&Akfen İş Ortaklığı’nın, ikinci projesi Sunsetpark Göztepe’de 14 Mayıs’ta temeller atılıyor. Proje 17 Mayıs’ta da Suadiye’de hak sahipleri ve eski müşterilere tanıtılıyor. Sunsetpark Göztepe’nin yüzde 25’i şimdiden sahiplerini buldu.

Sunsetpark Göztepe'de yüzde 12 indirim fırsatı!

Kentpark Gayrimenkul&Akfen İş Ortaklığı tarafından kentsel yenileme projesi kapsamında hayata geçen Sunsetpark Göztepe projesinde yeni bir kampanya başlatıldı.

Sunsetpark Göztepe'nin temeli 14 Mayıs'ta atılacak!

Kentpark Gayrimenkul&Akfen İş Ortaklığı’nın, ikinci projesi Sunsetpark Göztepe’de 14 Mayıs’ta temeller atılıyor. Proje 17 Mayıs’ta da Suadiye’de hak sahipleri ve eski müşterilere tanıtılıyor. Sunsetpark Göztepe’nin yüzde 25’i şimdiden sahiplerini buldu.

Göztepe My City teslim tarihi!

Göztepe My City teslim tarihi olarak 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de yükseliyor.

My City Göztepe satış ofisi!

My City Göztepe satış ofisi telefon numarası olarak 444 36 75 belirlendi. 2 kule şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

My City Göztepe iletişim bilgileri!

My City Göztepe projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. My City Göztepe iletişim bilgileri detayları için 444 36 75 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Göztepe Office Park satış ofisi!

Göztepe Office Park satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy İlçe'si Göztepe'de inşa edilecek.

Göztepe Office Park iletişim bilgileri!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Göztepe Office Park projesinde ön talep süreci başladı. Göztepe Office Park iletişim bilgileri detaylarını (0216) 517 9 517 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi!

DKY İnşaat Office Park Göztepe Projesi sadece office park seçeneklerinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Ön talep sürecinin başladığı projede DKY İnşaat çalışmaları bu yıl başlatacak.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Sunsetpark Göztepe Haberi

Sunsetpark Göztepe

Kentpark Gayrimenkul&Akfen İş Ortaklığının yaklaşık 2 yıl önce hayata geçirdiği gayrimenkul markası Sunsetpark, Göztepe’deki yeni projede yeniden hayat buluyor.


Kentsel yenileme projesi kapsamında hayata geçen Sunsetpark Göztepe projesi toplam 28 adet konuttan meydana geliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor.


Göztepe’de Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerinde hayata geçirilen Sunsetpark Göztepe projesinin temeli 14 Mayıs 2016 tarihinde atılıyor. Ardından proje 17 Mayıs tarihinde Suadiye’de düzenlenecek bir lansmanla hak sahiplerine ve eski müşterilere tanıtılıyor. Projedeki konutların Ocak 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.


Bağdat Caddesi ve Göztepe Parkı’na 450 metre uzaklıkta yer alan Sunsetpark Göztepe projesi, Caddebostan, Kadıköy, E-5 gibi merkezi lokasyonlara yakınlığı nedeniyle tercih edilirken, projeye her noktadan rahat bir ulaşım sağlanıyor.


Kentpark Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, projeyi daha önceden bilen...