24 / 04 / 2024

Süper Ligin yeni statları

Süper Ligin yeni statları

Dünya yıldızlarının mücadele edeceği Süper Lig bu hafta başladı. Ancak bu yıl takımlar yeşil sahalarıyla da fark yaratma peşinde. İşte teknolojileriyle de yarışan dev statlar;

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine son dakika seyyanen zam müjdesi! Hemen kulislerden peş peşe sızan bu yeni tarihe bakın!

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine son dakika seyyanen zam müjdesi... Hemen kulislerden peş peşe sızan bu yeni tarihe bakın...

Emeklilere son dakika seyyanen zam müjdesi geldi! SSK, Bağkur emeklileri acilen kulislerden sızan bu yeni tarihe bakın

Emeklilere son dakika seyyanen zam müjdesi geldi... SSK, Bağkur emeklileri acilen kulislerden sızan bu yeni tarihe bakın...

Süper Ligin yeni statları Haberi

Süper Ligin yeni statları

Dünya yıldızlarının mücadele edeceği Süper Lig bu hafta başladı. Ancak bu yıl takımlar yeşil sahalarıyla da fark yaratma peşinde. 3 büyük takımın stadyumlarının yanı sıra Anadolu kulüplerinin ilk kez bu yıl kullanıma açtığı stadyumlar da teknoloji kapışması yaşanacak. Birçok farklı teknolojik yenilikle donatılan Türkiye’deki stadyumlar, taraftarların maç izleme keyfini arttıracak, doğayı daha fazla koruyacak.


Bu yıl cep telefonu çekmeyen stat kalmayacak. Futbol kulüpleri, mobil iletişim şirketleriyle anlaşarak Wi-Fi ve yeni nesil teknoloji olan 4.5G hizmeti sunmaya başladı. Taraftarlar için özel olarak geliştirilen uygulamalar ise maç izleme zevkini katlıyor. Stadyumlarda yapılan teknolojik yatırımlara doğayı korumak için yapılan çalışmalar da ekleniyor. Kulüpler, stadyumlarında elektrik üretiyor, yağmur suyu depoluyor.






4.5G hızında internet

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu’nda Türk Telekom Grubu’nun geliştirdiği teknolojiler kullanılıyor. Bu teknolojiler sayesinde...