26 / 04 / 2024

sur 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları

sur 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Sur'daki yeniden inşa çalışmalarının duracağı iddiasına yanıt verdi. Bakan Sarı, "Sur ve bölgedeki diğer ilçelerimizin ve illerimizin imar ve inşası son hızıyla devam edecektir. " dedi.

Sur'daki kentsel dönüşüm konutları için araştırma önergesi verildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara yönelik sorunların tespit edilerek bu sorunlara çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. 293 ev 2019'un Haziran ayında teslim edilecek..

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyat listesi dairelerde 107 bin TL'den başlarken, dükkanlarda 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi'nde ilk olarak 1.000 adet daire satışa sunuldu...

Sur Yapı Antalya Kentsel Dönüşüm fiyatları!

Sur Yapı Antalya Kentsel Dönüşüm fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Ön satışa özel fırsatların sunulduğu Sur Yapı Antalya Konutları 2019 yılında teslim edilecek...

Sur'un 2 mahallesinde kentsel dönüşüm!

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Belediye Başkan Vekili Kaymakam Bilal Özkan, Ali Paşa ve Lalebey mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm tam gaz devam!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Koruma Amaçlı İmar Planı doğrultusunda yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Lalebey ve Alipaşa mahallelerinde yıkım çalışması devam ediyor.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm projesi Haziran'da başlıyor!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesine bir haftada 16 bini aşkın talep geldi. Projenin inşaat çalışmaları Haziran ayında başlayacak.

sur 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

sur 2016 kentsel dönüşüm çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinin yeniden inşasına ilişkin, "Sur ve bölgedeki diğer ilçelerimizin ve illerimizin imar ve inşası son hızıyla devam edecektir. Elimizden geldiğince hızlı bir biçimde buradaki yapılacak çalışmaları tamamlayacağız." dedi. 


Sarı, JW Marriot Otel'de düzenlenen "Paris'ten Antalya'ya Uluslararası Yeni İklim Değişikliği Rejimi" paneli sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Bir gazetecinin "Sur'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının duracağına dair iddialar var. Son durum nedir?" şeklindeki sorusu üzerine Sarı, "AK Parti iktidara geldiği günden beri başlattığı hiçbir projeyi yarım bırakmamıştır. Bu noktada da Güneydoğu Anadolu Bölgemizde hiçbir proje yarım kalmayacaktır, başta Sur olmak üzere." diye konuştu. 


Sur'un "tarihi miras" ve "medeniyetin beşiği" olduğunu belirten Sarı, "Sur'u o tarihi mirası ortaya çıkartacak şekilde yeniden canlandırmak, yeniden dünya mirası haline getirmek için...