26 / 04 / 2024

Sur Cadde kampanya

Sur Cadde kampanya

Sur Cadde projesinde 1+1 daireler ve ofisler ön satışa sunuldu. Projede taksit ödemeleri 1.200 TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Sur Cadde ödeme kampanyası!

Sur Cadde ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim ve sadece yüzde 5 peşinatla ödemelerin yanı sıra 120 ay 0,98 vade imkanı sağlanıyor. 

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

Sur Yapı'dan peşinatsız ve arama ödemesiz ev sahibi olma imkanı!

Sur Yapı, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Firma sadece taksitle ödemeli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0.69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma fırsatı sunuyor...

Sur Yapı Antalya'da peşinat 0'landı!

Sur Yapı Antalya projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında proje için ödenecek peşinat tutarı 0'landı.

Sur Yapı Antalya’da yeni dev kampanya!

Sur Yapı, hem ev almak isteyenler için hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral aşılayacak dev kampanyaya başlıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 180 ay 0.69 vade fırsatı!

Sur Yapı Antalya'da alıcılara dev kampanya fırsatı. Sur Yapı Antalya, alıcılara ara ödemesiz 180 ay 0.69 vade oranı sunuyor.  

Sur Yapı’dan ‘Her Yeni Ev Yeni Bir Yolculuk’ kampanyası!

Bölgesine değer katan projelere imza atan Sur Yapı, 12 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan yeni kampanya başlattı. Kampanyada cazip fırsatlar sunuluyor.

Sur Cadde kampanya Haberi

Sur Cadde kampanya

Antalya'nın en yeni caddesi Sur Cadde'de taksit ödemeleri 1.200 TL'den başlangıç gösteriliyor. 1+1 daire ve ofislerin ön satışa sunulduğu proje Sur Yapı Antalya'nın etabı olarak yer alıyor.

Sur Cadde projesi tamamlandığında Bağdat Caddesi'ne benzeyecek. Projede konutlar dışında dükkanlar, geniş caddeler ve yürüme alanları mevcut.

Yüzde 20 indirim ve sadece yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapılacağı projede 120 ay 0,98 vade oranı uygulanıyor.

Sur Cadde projesinde fiyatlar 137 bin TL'den başlıyor. Yüzde 35 peşinattan sonra kalan bedel 36 ay 0 faizle tamamlanıyor.

Teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında yapılacağı proje Antalya'nın Kepez Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.
 
Sur Cadde'nin sosyal alanları arasında amfi alanları, gölet kafeleri,  köy meydanı, süs havuzları, geniş meydanlar, pergola altı dinlenme alanları, göletler,  piknik alanı, etkinlik çadırı mevcut. 

Tel: 444 5 787    ...