27 / 04 / 2024

Sur kent çalışmaları

Sur kent çalışmaları

Sur ilçesi kırsal mahalle yollarına 7 milyon 400 bin lira kaynak ayıran Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçenin mahalle ve grup mahalle yollarında 175 kilometrelik yol çalışmasını sürdürüyor.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Van Kent Müzesi’nde restorasyon çalışmaları başladı!

Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılacağı ‘Van Kent Müzesi’ndeki restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. 293 ev 2019'un Haziran ayında teslim edilecek..

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Sur Yapı Muhit'te hafriyat çalışmaları başladı!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Sur Yapı Muhit projesinde Kasım ayında 44 gayrimenkul satıldı. Projenin hafriyat çalışmaları başladı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sur kent çalışmaları Haberi

Sur kent çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Yol Yapım, Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Sur ilçesi kırsal mahalle yollarına 7 milyon 400 bin TL kaynak ayıran Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilçenin mahalle ve grup mahalle yollarında 145 kilometrelik yolu 1 ve 2. kat asfalt sathi kaplama, 30 kilometrelik yolu ise stabilize yaparak tamamlayacak. Ekiplerin, Büyükakören-Özekli, Alibardak-Karacaören, Sati-Boztepe ve Sati-Zorova mahalle yolları, Çubuklu-Beybulak-Sarıkaş ve Karaçimen grup mahalle yollarında 1. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ederken, Ağaçlıdere,Karaçimen-Mecnesar-Konacık, Hanefi-Kervanpınar-Sarılar, Erimli Havacılar ve Karabaş-Hacıosman-Bahçecik-İzettin-Balpınar grup mahalle yolları ile Nefirtaş, Ziyaret ve Yazılıpınar mahalle yolarında 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları da sürüyor. Çalışmalar kapsamında, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak 1. kat asfalt sathi kaplaması tamamlanan yollarda 2....