26 / 04 / 2024

sur Toledo gibi olacak

sur Toledo gibi olacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Diyarbakır Sur’u öyle inşa edeceğiz ki aynen Toledo gibi mimari dokusuyla herkesin görmek istediği bir yer haline gelecek" dedi.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı'dan altın gibi kampanya!

1992 yılından bu yana pek çok prestijli proje hayata geçiren Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında altın gibi fırsatlar sunuyor.

Sur Yapı, Şehir Konakları ile Ümraniye'ye değer katıyor!

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konakları'ndan 'Olur Olur Bal Gibi Olur' isimli konut kampanyasının fırsatından yararlanmak mümkün.

Sur Yapı'dan 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı, “Olur olur bal gibi olur” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. 9 projede geçerli 60 ay vade farksız kampanya ile ev sahibi olunabiliyor.

2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

2017 yılının bir önceki yıldan daha iyi olacağı sinyallerini yepyeni bir konut kampanyası ile belirten Sur Yapı 9 projesi için ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyasını başlattı. Peki 2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı'nın 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyasında hiç peşinat ödemeden daire sahibi olunabiliyor. Kampanyada 9 proje kampanyaya dahil. Peki Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı bal gibi kampanyası 2017!

Sur Yapı, 2017 yılının ilk büyük konut ve ofis kampanyasını hayata geçiriyor. ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyaya 9 projesi katılıyor. İşte Sur Yapı bal gibi kampanyası 2017 detayları...

Sur Yapı'dan 9 projede sıfır faiz, sıfır peşinat kampanyası!

Sur Yapı, 2017 yılında ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere umut oluyor. Sur Yapı, sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı ev sahibi yapıyor

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

sur Toledo gibi olacak Haberi

sur Toledo gibi olacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Diyarbakır Sur’u öyle inşa edeceğiz ki aynen Toledo gibi mimari dokusuyla herkesin görmek istediği bir yer haline gelecek" dedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mekke ve Medine ziyaretinin ardından Suudi Arabistan yönetimi ile temaslar ve Suudi yatırımcılar grubu ile toplantı için Riyad’a geçti. Kraliyet konukevinde gazetecilerle sohbet eden Davutoğlu’na; Sur’u, terörle mücadele operasyonlarını, sosyal destek planlarını, Cenevre’yi sorduk.


-Kâbe’den açayım konuyu.. Sabah namazında, bir Diyarbakırlı “Diyarbakır’dan selam” diye seslendi. Bir de tavafta iken, bir Kürt “Bayırbucak Türkmenlerine yardım edin” diye bir şey söylemiş. O anlarda ne hissettiniz?


Mescid-i Nebevi’den otele gelirken bir çocuk, “Ben Diyarbakırlıyım” diye geldi, sarıldı. “Bize dua edin” dedi. 23 Temmuz’da operasyonların başlaması doğru bir karardı. Aldığımız karar, dört halkadan oluşan terör zincirini kırmaktı. Kuzey Irak’a ağır darbe...