26 / 04 / 2024

sur yapı balıkesir

sur yapı balıkesir

Sur Yapı, yeni yılda yeni yatırımlar planlıyor. Şirket, 800 milyon dolar yatırımla Balıkesir ve Mersin'de rüzgar enerjisi üretimine başlayacak.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 7 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de 21.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de 21 milyon 172 bin 864 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir'de 26.8 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. 

Balıkesir'de 26.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 26 milyon 344 bin TL'ye ihaleye çıkardı.

Balıkesir'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Özellikle Marmara, Edremit ve Karesi ilçelerindeki tarihi yapılar restore çalışmalarıyla yeniden hayat buluyor. 

Balıkesir Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindi!

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Başkan Yücel Yılmaz, “Proje, kentimize değer katacak” diye konuştu.

Balıkesir Vakıflar'dan 75 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Balıkesir Burhaniye ilçesi, Pelitköy mahallesindeki gayrimenkul yapım karşılığı uzun süreli kiralama yöntemiyle kiraya veriliyor...

Balıkesir Vakıflar'dan 3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Edremit ilçesi Güre mahallesindeki gayrimenkulü yapım karşılığı uzun süreli kiralama yöntemiyle kiraya veriliyor...

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

sur yapı balıkesir Haberi

sur yapı balıkesir

Türkiye 2005'te konut arzında ve talepte patlama yaşarken, Sur Yapı; Selvice Evler, Dora Park gibi projeleriyle bu dönemi en iyi değerlendiren firmalardan oldu. 2 yıl aradan sonra yeni konut projesi Mahalle İstanbul'un satışına başlayan şirket, geçen zamanda yeni planlamalar yaptı. Bu planların arasında enerji sektörüne yatırım da var. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Altan Elmas, lisans başvurularının onaylanması halinde Balıkesir ve Mersin'e toplam 750 megavat kapasiteli rüzgar santralleri kuracaklarını söylüyor ve "Biz konut açığını da, enerji açığını da kapatmaya talibiz" diyor.


* Yeni proje için neden bu kadar beklediniz? 2004 başından itibaren gayrimenkul sektöründe yaşanacak patlamayı gördük; 2006'ya kadar 4 projede toplam bin kadar konut ürettik. Tarzımız akıntıya kapılıp gitmek değil,...