29 / 03 / 2024

sur yapı idilia satış ofisi

sur yapı idilia satış ofisi

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı İdilia Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 15 indirimli konut desteği kampanyası devam ediyor. İşte İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar...

Sur Yapı İdilia’da yüzde 15 indirimle konut desteği başladı!

İdilia’da Ödediğiniz Peşinat ve Banka Kredisi Tutarına yüzde 15 İndirimle Konut Desteği Fırsatı Sur Yapı’da! Böylece Ödediğiniz Peşinatı veya Kullanacağınız Kredi Tutarını Kendiniz Belirleyebilir, İndirim Tutarınızı attırabilirsiniz.

Sur Yapı İdilia'da konut desteği başladı!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen Sur Yapı İdilia'da konut desteği başladı. Satış süreci devam eden projenin kampanyası kapsamında ödeyecekleri peşinat tutarını daire sahipleri belirliyor.

Sur Yapı konut desteği kampanyası!

Vitrin ve İdilia projeleri için gerçerli olan Sur Yapı konut desteği kampanyası devam ediyor. Projenin kampanyası kapsamında Sur Yapı peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Sur Yapı İdilia kampanyası için son 3 gün!

Sur Yapı İdilia kampanyası için son 3 gün. 5 bin TL peşinat ile daire sahibi olunabilen projede yer alan dairelerin alanları 58 ile 231 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son 4 gün!

Daire fiyatlarının 226 bin TL'den başladığı Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son 4 gün. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Sur Yapı İdilia kampanyası için son gün 25 Ocak!

Toplamda 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Sur Yapı İdilia kampanyası için son gün 25 Ocak olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 226 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı İdilia Konutları satış ofisi!

Sur Yapı İdilia Evleri 'nde yer alan daireler 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede fiyatların 25 Ocak tarihinden itibaren artması planlanıyor. İşte Sur Yapı İdilia Konutları satış ofisi iletişim bilgileri...

Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son gün 25 Ocak!

Daire fiyatlarının 226 bin TL'den başladığı Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son gün 25 Ocak. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan proje 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sur Yapı İdilia örnek ödeme planı!

İdilia Sultanbeyli projesinde daireler 226 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. İşte Sur Yapı İdilia örnek ödeme planı...

Sur Yapı İdilia ödeme tablosu!

Dairelerin büyüklükleri 58 metrekareden başlayan ve 213 metrekaye kadar yükselen Sur Yapı İdilia Evleri 'nde daire fiyatları 226 bin liradan başlangıç gösteriyor. İşte Sur Yapı İdilia ödeme tablosu...

Sur Yapı İdilia Konutları fiyatları!

Konutları 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Sur Yapı İdilia Evleri'nde yüzde 5 peşin ödeme ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Sur Yapı İdilia Konutları fiyatları ne kadar?

Evinizi İdilia'dan alma fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı İdilia projesinde 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Evinizi İdilia'dan alma fırsatını kaçırmayın...

Sur Yapı İdilia Konutları fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Sur Yapı İdilia projesinde dairelerin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Sur Yapı İdilia Konutları fiyat listesi...

Sur Yapı İdilia ödeme koşulları!

Toplamda 442 adet konutun yer aldığı Sur Yapı İdilia Evleri'nde 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklı daire alternatifleri mevcut. İşte Sur Yapı İdilia ödeme koşulları...

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Sur Yapı İdilia Evleri ödeme seçenekleri!

7 konut bloğu ve 1 ticari bloktan meydana gelen projede toplam 442 adet daire bulunuyor. Sur Yapı İdilia Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor.

Sur Yapı İdilia kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sur Yapı İdilia kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 1.303 TL taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Toplam 442 adet daireden meydana gelen proje Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı İdilia’da yüzde 15 indirimle konut desteği başladı!

İdilia’da Ödediğiniz Peşinat ve Banka Kredisi Tutarına yüzde 15 İndirimle Konut Desteği Fırsatı Sur Yapı’da! Böylece Ödediğiniz Peşinatı veya Kullanacağınız Kredi Tutarını Kendiniz Belirleyebilir, İndirim Tutarınızı attırabilirsiniz.

Sur Yapı İdilia güncel ödeme planı!

Sur Yapı İdilia güncel ödeme planına göre projede peşinat ve banka kredisi tutarına yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.

İdilia Sur Yapı ödeme planı!

İdilia Sur Yapı ödeme planı olarak teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 70 kredi kullanımı sağlanıyor. Kalan yüzde 25 peşinatı ise Ağustos 2016'da ödenebiliyor.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sur Yapı İdilia indirim kampanyası!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen Sur Yapı İdilia indirim kampanyası kapsamında yüzde 5 oranında indirim yapılıyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari bloktan meydana geliyor.

İdilia'da ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim!

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan İdilia'da ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim uygulanıyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor.

Sur Yapı İdilia'da konut desteği başladı!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen Sur Yapı İdilia'da konut desteği başladı. Satış süreci devam eden projenin kampanyası kapsamında ödeyecekleri peşinat tutarını daire sahipleri belirliyor.

Sur Yapı İdilia konut desteği kampanyası!

Sur Yapı İdilia projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. İşte Sur Yapı İdilia konut desteği kampanyası...

Sultanbeyli Sur Yapı İdilia daire fiyatları!

İdilia Evleri 'nde yer alan konutların alanları minimum 58 metrekare, maksimum ise 231 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Sultanbeyli Sur Yapı İdilia daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İdilia kampanyasında son gün!

Teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Sur Yapı İdilia kampanyasında son gün. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

sur yapı idilia satış ofisi Haberi

sur yapı idilia satış ofisi

İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar bilgisinden bahsetmeden önce projenin genel özelliklerine değinelim. Aylık 1.303 TL taksitle ödeme yapılabilen proje 7 konut bloğu ve 1 ticari blok halinde inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Sur Yapı İdilia konum olarak Ataşehir'e 10 dakika, Tem Çamlıca gişelerine ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede toplam 442 daire yer alıyor.


Sur Yapı İdilia'da peşinat ve banka kredisi tutarına yüzde 15 indirimle konut desteği fırsatı sunuluyor. Böylece ödenilen peşinat ve kullanılacak kredi tutarını alıcılar kendileri belirliyor ve indirim tutarı artırılabiliyor.


Sultanbeyli İdilia ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde; yüzde 50'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor, yüzde 25'i Ağustos 2016'da ödeniyor ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. 


İdilia Sultanbeyli'de buhar odası, güvenlik, otopark, spor alanları, fitness center, sauna,...