25 / 04 / 2024

sur yapı kentsel dönüşüm

sur yapı kentsel dönüşüm

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugün köşesinde "AVM'ye 'CanPark' dediğimiz için özür diliyorum" başlıklı yazısına yer verdi...

Sur Yapı Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor!

Sur Yapı Gaziosmanpaşa'da konutların dönüşümünü sağlayacak bir projeye başlıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin belirlediği dönüşüm alanında 260 hak sahibi ile sözleşme imzalandı. Sur Yapı 2014 baharında lansman yapacak..

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

Sur Yapı Antalya’ya uluslararası ziyaret!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği, Türkiye’nin en iyi kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya Projesi, dünya çapında herkes tarafından ziyaret ediliyor. Proje en son Bağımsız Devletler Topluluğu’na üye 11 ülke ve KKTC’den üst düzey ülke temsilcileri tarafından ziyaret edildi...

Sur Yapı’dan ‘Her Yeni Ev Yeni Bir Yolculuk’ kampanyası!

Bölgesine değer katan projelere imza atan Sur Yapı, 12 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan yeni kampanya başlattı. Kampanyada cazip fırsatlar sunuluyor.

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. Proje Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Proje "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi. 

Menderes Türel, Sur Yapı Antalya projesini ziyaret etti!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayalden gerçeğe dönüşüyor. Kepez-Santral bölgesinde Antalya’ya yeni bir şehir kazandıracak projeyi, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı hayata geçiriyor.

Sur Yapı Antalya projesinin temeli atıldı!

Sur Yapı'nın üstlendiği Antalya'daki Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Projedeki 1800 adet dairenin satışı tamamlandı...

Sur Yapı Antalya projesi 8 yılda tamamlanacak!

2017 yılında 1 milyon 405 bin konutluk bir rekor kıran gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşüm projesini Antalya'da başlattı. Projenin 8 yılda tamamlanması planlanıyor.

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde 2019’da teslimi gerçekleşecek 6.417 konutun yapımı tüm hızıyla sürüyor. 

Sur Yapı Antalya 2018 fiyat bilgisi!

Teslimleri 2019'da başlayacak olan Kepez Sur Yapı Antalya projesi Sur Yapı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor..

Antalya Sur Yapı Kepez fiyat listesi!

Antalya Sur Yapı Kepez fiyat listesi 107 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede ön satış avantajları sizleri bekliyor...

sur yapı kentsel dönüşüm Haberi

sur yapı kentsel dönüşüm

ÜMRANİYE’deki “Hekimbaşı Tarihi Av Köşkü”ndeyiz...

Hürriyet Gazetesi’nin “12. Gelişen Bölgeler Zirvesi” için Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ilçede projeleri işadamlarıyla bir aradayız.


Oturumu yöneten Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, söz sırasının CanPark Yönetim Kurulu Başkanı Can Gür’e geldiğini anons ederken, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can mırıldandı:


- Kendilerine, “AVM’nin adını CanPark koymayın” diye çok söyledik. Bizi dinlemediler...


Can Gür, söze özürle girdi:


- Sayın Belediye Başkanım, sizden özür diliyorum. AVM’mizin adını “CanPark” yapıp, hakkınızda asılsız söylentiler çıkarılmasına vesile olduğumuz için özür diliyorum.


“Can”da ısrarının nedenine değindi:


- Benim adım Can. Birçok işimizde kendi adımı kullandım. Aynı tutumu CanPark için de sürdürdük.


Gür’ün üst üste özür dilemesi, Ümraniye Belediye Başkanı’nın, “Bizi dinlemediler” yakınmasının haklılığını ortaya koydu...


Demek ki “CanPark” dedikodusu, Başkan Hasan Can’ı epey yormuş...


ÜMRAN BORU İÇİN...