28 / 03 / 2024

Sur Yapı Marka Residence daire fiyatları

Sur Yapı Marka Residence daire fiyatları

Toplam 316 konut ve AVM alanından oluşan Sur Yapı Marka projesinde ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası...

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Marka AVM açıldı!

Sur Yapı Marka AVM hizmete açıldı. 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen AVM'de 250 mağaza faaliyet gösterecek

Sur Yapı Marka AVM bugün açılıyor!

Sur Yapı tarafından 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Marka projesinin AVM'si bugün saat 12:00'de kapılarını açıyor.

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marka Rezidans Bursa'da daireler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Sur Yapı Marka Residence daire fiyatları Haberi

Sur Yapı Marka Residence daire fiyatları


Bu yıl Ağustos ayında konut teslimlerinin başlayacağı Sur Yapı Marka Rezidans projesi 22 ve 27 katlı iki blok ve 14 katlı home ofis bloğu şeklinde tasarlandı.


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Marka Rezidans projesi 316 konut ve AVM alanından meydana geliyor. Proje 34 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 


Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası!


Sur Yapı Marka Rezidans ödeme kampanyası kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Sur Yapı Marka Rezidans projesinde ev fiyatları 500 bin TL ile 2,5 milyon TL aralığında değişiyor.


27 Ocak'a kadar sürecek olan Sur Yapı'nın dev kampanyası kapsamında Marka Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faizle 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Projede daire sahiplerine yüzme...