29 / 03 / 2024

sur yapı Marka Rezidans

sur yapı Marka Rezidans

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Marka Rezidans ve AVM'de teslimler 2017'de!

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Sur Yapı Marka Rezidans'ta nakitte yüzde 10 indirim!

Marka’nın şehrin içinde ihtişamı ile hemen fark edilen, alışveriş merkezinin üzerinde yükselen 27 ve 22 katlı iki kulesi ve 14 katlı bir home ofis bloğu hayatınıza kalite katmak için ince detaylarla tasarlandı.

Marka Rezidans'ta 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 2 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Marka Rezidans'ta fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Uludağ manzarası eşliğinde, hem çocuklar hem sizler için açık v e kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, buhar odası... Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan her şey Marka’da!

Sur Yapı’da Uludağ manzaralı Marka’nın yeni yüzü siz olun!

Uludağ Manzaralı ferah rezidanslarıyla yeni bir hayat sizi bekliyor. Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de, ışıltılı bir yaşama hazır mısınız? Dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Nilüfer'de yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nde örnek daireler tamamlandı. Sosyal tesisleri, Uludağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM, Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak.

Sur Yapı 1.3 milyar TL'lik yatırımla Marka Rezidans' a imza atacak!

Sur Yapı 1.3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Uludağ manzaralı dairelerden oluşuyor.

Bursa Sur Yapı Marka nerede?

220 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Marka Rezidans projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Peki Bursa Sur Yapı Marka nerede?

Sur Yapı, Uludağ manzaralı rezidans projesine girişti!

Sur Yapı, Bursa’da lüksün yeni simgesi olacak. Şehirde 1.3 milyar TL’lik konut ve AVM yatırımına başlayan şirket, ‘Marka’ projesinde Uludağ manzaralı lüks rezidansları 1.8 milyon TL’ye satacak.

Marka Rezidans 1.3 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Bursa Nilüfer’de ‘Marka’ adlı yeni bir projeye başladıklarını açıkladı. Elmas, karma projede rezidans, home ofis ve AVM bölümlerinin yer alacağını söyledi

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Marka AVM açıldı!

Sur Yapı Marka AVM hizmete açıldı. 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen AVM'de 250 mağaza faaliyet gösterecek

Sur Yapı Marka AVM bugün açılıyor!

Sur Yapı tarafından 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Marka projesinin AVM'si bugün saat 12:00'de kapılarını açıyor.

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.

Sur Yapı 'Tanınmış Marka' statüsüne alındı!

Türkiye Patent Enstitüsü, Sur Yapı'yı ‘Tanınmış Marka’ statüsüne aldı. Sur Yapı, sektördeki iddiasını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı konut fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marka Rezidans Bursa projesinde ödeme kampanyası 29 Ocak'a kadar devam ediyor...

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları!

Marka Rezidans Sur Yapı satış fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marka Rezidans Bursa'da daireler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

sur yapı Marka Rezidans Haberi

sur yapı Marka Rezidans

Sur Yapı Marka AVM'de düzenlenen ev kampanyasının kazananı belli oldu. 

Talihli Ebru Güney, Bursa'nın en prestijli evine sahip oldu. Sur Yapı Marka Rezidans'tan kazandığı evini teslim alan Güney, rezidansın 18. katında 83 metrekarelik lüks rezidansın sahibi oldu.

Sur Yapı Marka AVM’yi tercih ettiğini belirten Güney, “Çok mutlu oldum. Çok şaşırdım. Sur Yapı Marka AVM’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandu.

Sur Yapı Marka AVM’deki mağazalardan toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapanların katılmaya hak kazandığı kampanya Aralık ayında başlamıştı ve 30 Nisan’da sona...