19 / 04 / 2024

sütçüler Çocuk Ağız Diş Polikliniği

sütçüler Çocuk Ağız Diş Polikliniği

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Emekli promosyonlarında yarış kızıştı! Bankalar kesenin ağzını açtı!

Emekli maaşı alan herkes alacak! Bu bankalar promosyon ateşini harladı: Kesenin ağzı öyle bir rakamdan açıldı ki!

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Süt fiyatları uçmuştu! Migros’tan süt kampanyası: 46 TL indirimle satışta! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Süt fiyatları artışa geçerken Migros’tan süt kampanyası geldi. Çok sayıda indirimle müşterilerine ayrıcalık sunan perakende devi Migros tam 46 TL indirimle sütleri satışa sundu. İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bakan Kirişçi'den flaş et ve süt fiyatları açıklaması! Gerekeni yaparız

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, süt ve et fiyatlarına ait açıklama yaptı. Kirişçi, 'Ne etimizde ne sütümüzde eksiğimiz yok, lüzum olursa de gerekli tedbirler alınır.' açıklamasını yaptı.

sütçüler Çocuk Ağız Diş Polikliniği Haberi

sütçüler Çocuk Ağız Diş Polikliniği

Antalya halkına koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerini vermek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, çocuklara yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kapsamını büyütüyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; Sütçüler'de bulunan binasında 4 ünite ile hizmet veren merkez, Kepez ilçesi Sakarya Bulvarı Otogar Kavşağı yakınında bulunan daha büyük ve modern binasına taşınıyor. Hem çocuk hem de yetişkinler için diş sağlığı hizmeti sunacak olan merkez, "Büyükşehir Belediyesi Sağlık Merkezi" olarak hizmet verecek.

10 ÜNİTELİ DİŞ POLİKLİNİĞİ

Büyükşehir Belediyesi, 5 katlı olan ve 2000 metrekare kapalı alana sahip binayı, kapsamlı bir sağlık merkezi haline getiriyor. Merkez bünyesinde 5'i çocuk, 5'i yetişkin olmak üzere 10 ünitelik bir diş polikliniği oluşturulacak. Sağlık Merkezi'nde ücretsiz diş muayenesi ve koruyucu tedaviler yer alacak.

TADİLAT SÜRÜYOR

Şu...