07 / 05 / 2024

Suzan Ayaz

Suzan Ayaz

Ulusay Proje Yapı Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde, Suzan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Özayaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özayaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Ayaz ve Suat Ayaz ortaklığında kuruldu.

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Bitkay tarafından kuruldu.

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Harun Batuhan Ayaz, Hasan Ayaz ve Hüseyin Ayaz ortaklığında kuruldu. 

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Konya'da 14 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Suzan Ayaz Haberi

Suzan Ayaz

Ulusay Proje Yapı Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Suzan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ulusay Proje Yapı Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...