26 / 04 / 2024

Süzer Center

Süzer Center

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

1998 yılında Gökkafes inşaatı hızla devam ediyormuş!

1998 yılında Boğaz'ın ''Gökkafes''i olarak adlandırılan Süzer Center'in inşaatı devam ediyormuş. Büyükşehir Belediyesi'nin mühürlemesine rağmen, Şişli Belediyesi'nden ruhsat alan inşaat tamamlandığında 134 metre yüksekliğinde olacakmış.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Happy Center’da Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü!

Happy Center’da 6 Kasım’a kadar dev indirimli ürünler raflarda olacak. Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 2 Ekim 2023 fiyat listesi...

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! İstanbul'un o ilçesinde büyük fırsat!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş'ın Bebek semtindeki Bebek Süzer Koru Villaları sitesinde bulunan villayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 90 milyon 118 bin 140 TL olarak belirlendi.

Süzer Center Haberi

Süzer Center



Süzer'in oteli 240 milyon dolara Ritz Carlton oluyor


SÜZER Grubu tarafından Taksim Gümüşsuyu'nda yaptırılan Süzer Plaza'daki otelin işletmesini ABD'li lüks oteller zinciri Ritz Carlton üstlendi. 240 milyon dolar (149 trilyon lira) harcanacak olan otel, bu yılın sonunda faaliyete geçecek.


     SÜZER Grubu'nun Taksim'de yaptırdığı Süzer Plaza'da yer alan otelin işletmesini Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company üstlendi. Dünyanın en lüks oteller şirketi olarak bilinen The Ritz Carlton Başkanı Horst Schulze, 2000 sonunda hizmete girecek otelin yanı sıra Süzer Gurubu ile birlikte Türkiye'nin ünlü tatil beldelerinden birinde de ikinci bir otele sıcak baktıklarını söyledi.


     Schulze, ''İstanbul'a gelmek için yer...