24 / 04 / 2024

suzuki gebze evleri

suzuki gebze evleri

Japon Suzuki'nin Türkiye distribütörü Haco Şirketler Grubu'nun Gebze'de yaptığı 'White Life' projesindeki 99 konutun fiyatı 98 bin 500 YTL'den başlayıp, 230 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Cadde Alyans satılık daire!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze Evleri 2019 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Gebze Cadde Alyans satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Cadde Alyans Gebze fiyat!

Gebze Çayırova'da hayata geçirilen Cadde Alyans Evleri 366 adet daireden meydana geliyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Cadde Alyans Gebze fiyat listesi...

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Emlak Konut Gebze 3.Etap Evleri fiyatlar 2016!

Emlak Konut Gebze 3.Etap Evleri fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gebze 3.etapta 1.905 konut yer alıyor...

Gebze Yıldız Park Evleri Nisan'da teslim ediliyor!

Posta Doğu Marmara gazetesinde Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı ile gerçekleştirilen röportajda Danacı, Gebze'de devam eden projelerini, kentsel dönüşümü, yapacaklarını ve hedeflerinden bahsetti...

Gebze Emlak Evleri'nin havadan son videosu!

Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen Gebze Emlak Konutları projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Çayırova Sevgi Evleri'nin havadan videosu!

Kocaeli Gebze'de Çayırova bölgesinde hayata geçirilen Çayırova Sevgi Evleri projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Gebze Emlak Konut Evleri havadan videosu!

Emlak Konut tarafından Gebze bölgesinde hayata geçirilen Gebze Emlak Konut projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Emlak Konut GYO Gebze Evleri havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen Gebze Emlak Konutları projesi 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Gebze Emlak Konut Evleri'nin havadan yeni videosu!

Gebze Emlak Konutları 29 Haziran 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Emlak Konut GYO Gebze Evleri havadan görüntülendi!

Gebze Emlak Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Kocaeli Gebze Toki Evleri havadan görüntülendi!

Toki Gebze Konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

TOKİ Emlak Konut Gebze Evleri'nde 36 ay 0 faiz! 98 bin lira!

TOKİ Emlak Konut Gebze Evler'inde 2013 Müjdesi! Ödeme Seçenekleri Değiştirildi. Emlak Konut Gebze 1. Etap Evleri’nde son 2 daire kalırken 2. Etabın satışları hızla devam ediyor.

suzuki gebze evleri Haberi

suzuki gebze evleri


Japon Suzuki'nin Türkiye distribütörü Haco Şirketler Grubu, otomotivden sonra şimdi de emlak sektörüne girdi. Gebze'de 18 bin metrekare inşaat alanına ve 3 bin 350 metrekare de yeşil alana sahip olan 'White Life' projesindeki 99 konutun fiyatı 98 bin 500 YTL'den başlayıp, 230 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Projeyi Haco Şirketler Grubu, İntertek Şirketler Grubu'yla ortak olarak gerçekleştiriyor.


Suzuki marka otomobil, motosiklet ve deniz motorlarının Türkiye distribütörü Haco Şirketler Grubu, emlak sektörüne Gebze'de yapımına başladığı 'White Life'projesi ile adım attı. Grup, İntertek Şirketler Grubu'yla ortak olarak girdiği emlak sektöründe 'White Life' markasıyla Gebze'nin dışında bir çok proje daha yapmaya hazırlanıyor.