28 / 03 / 2024

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesi cevabı veriliyor. Projede yer alan ofisler 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip...

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

Businist Office projesinin tapusu alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı Businist Office'in tapusu alındı.

Businist Office'te tapular alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı ve tapular alındı.

Businist Office tapusunu aldı!

SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı. Fikirtepe'de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office'in tapusu alındı.

Businist Office'in tapusu alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’de, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı.

Fikirtepe Businist Office!

Ofislerin satış sürecine devam edilen Fikirtepe Businist Office, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin teslimlerine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlanması planlan

SVR Group Businist Office projesinde metrekaresi 4 bin dolara!

SVR Group Businist Office projesinde yer alan ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 45 metrekareden, dükkanların ise 60 metrekareden başlangıç gösteriyor.

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede?

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesi cevabı veriliyor. Projede yer alan ofisler 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip...

Selimoğlu Businist Office projesi!

Selimoğlu Businist Office projesi, İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent'te konumlanıyor. SVR Gayrimenkul imzası taşıyan projede metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...

Fikirtepe Businist Ofis fiyat!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Fikirtepe Businist Ofis fiyat listesi kapsamında ofisler metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, SVR Gayrimenkul imzası taşıyor...

Businist Office Fikirtepe ulaşım!

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office Fikirtepe ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul..

Businist Office iletişim bilgileri!

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de SVR Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Businist Office iletişim bilgileri kapsamınad projenin telefon numarası şu şekilde: 0 216 407 24 00- 444 60 13...

Businist Office satılık ofis!

Businist Office satılık ofis fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlayıp, 6 bin dolara kadar yükseliyor. Proje, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığındaki SVR Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor..

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede Haberi

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede

3 blok halinde yükselen SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje,  Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığıyla kurulan SVR Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Businist Office minimum fiyat metrekare bazında 4 bin dolar olarak belirlendi. Proje, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede inşa ediliyor. 


Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kadıköy Fikirtepe deniliyor. Proje, 2 etaptan oluşuyor. 



Toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana gelen Businist Office ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılı ilk çeyreği cevabı veriliyor. Projede yer alan dükkanların alanları 60 metrekare ile 380...