19 / 04 / 2024

Swissotelin arazisi

Swissotelin arazisi

2005 yılında Özyeğin'in sahibi olduğu Fiba Grubu, Dolmabahçe Sarayı'nın bahçesinde kurulu İstanbul'un en lüks otellerinden biri olan Swissotel The Bosphorus'un yüzde 85.2 hissesini satın almak için sözleşme imzalamış.

Fi Yapı'nın Adapazarı Dağdibi’ndeki arazisi satıldı!

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı

Sakarya'ya yapılacak yeni hal alanı birinci dereceden tarım arazisi mi?

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu Arifiye Kirazca Mahallesi’ne yapılması planlanan sebze ve meyve hali arazisinin 1. Dereceden tarım arazisi olduğunu ileri sürdü.

Ordu Yelken Kulüp arazisi ticari alana uygun mu?

Yelken Kulüp arazisi için hazırlanan teknik bilirkişi raporu tamamlandı. Rapora bilirkişi heyeti, alanın park alanına katılmasına karar verildi. Peki Ordu Yelken Kulüp arazisi ticari alana uygun mu?

Ünlü Fransız Mimar Mecidiyeköy'deki arazisi için dava açtı!

Ünlü Fransız mimar Pierre Michel Pastellas, annesinden kalan Mecidiyeköy’deki arazisi bedel ödenmeden kamulaştırıldığı için Karayolları Genel Müdürlüğü’ne dava açtı.

Sakarya hal arazisi ihalesi bugün!

Erenler’de bulunan yaklaşık 30 dönümlük Büyükşehir Sebze ve Meyve Hali arazisi, bugün gerçekleştirilecek ihale ile satışa sunulacak, apalı zarf usulü ile yapılacak ihale, Büyükşehir Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek...

Malatya VOF arazisi yeniden satışta!

Daha önce ‘özelleştirme’ adı altında birçok kez satılmak istenen, ancak çeşitli nedenlerle satışı gerçekleşmeyen Vagon Onarım Fabrikası (VOF) binası ve arazisi yeniden satışa çıkartıldı.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi davası reddedildi!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankapark Projesi'nin, Atatürk'ün Vasiyetine uygun olmadığı gerekçesiyle TMMOB'a bağlı 4 odanın açtığı davayı mahkeme reddetti.

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazilerinin satışları, 01/05/2010 tarihinden itibaren tespit ve takdir edilen rayiç bedeller üzerinden yapılıyor. İşte, 2B arazisi başvuru yerleri!

2b arazisi satış bedeli taksitle ödenir mi?

Orman vasfını yitirmiş olan 2b arazilerin satışlarında başvuru sahiplerinden satış bedeli üzerinden belirli ücret ödemesi yapması isteniyor. Peki, 2b arazisi satış bedeli taksitle ödenir mi?

Hazine arazisi kiralama işlemleri!

Hüküm ve tasarrufları devlet tarafından yapılan hazine arazileri en fazla 10 süreyle kiraya verilebiliyor. İşte, hazine arazisi kiralama işlemleri!

Hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi satın alım işlemlerinde taşınmaz malın bağlı bulunduğu ilçede ise malmüdürlüğü, İlde ise Defterdarlık Emlak Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi satış dilekçesi örneği!

Hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Hazine arazisi kiralamak isteyenlerin bir dilekçe ile Defterdarlığa/ Malmüdürlüğüne bir dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralama dilekçesi!

Swissotelin arazisi Haberi

Swissotelin arazisi



Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Fiba Grubu, İstanbul'daki Swissotel The Bosphorus'un yüzde 85.2 hissesini satın almak için sözleşme imzaladı. Anadolu Japan Turizm ile imzalanan sözleşme, onay için Rekabet Kurulu'na gönderildi.


    İSTANBUL'un önde gelen 5 yıldızlı otellerinden Swissotel, Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Fiba Holding'e satılıyor. Fiba Holding, dün yaptığı yazılı açıklamada, Swissotel The Bosphorus'un sahibi olan Anadolu Japan Turizm A.Ş.'nin hisselerinin yüzde 85.2'sinin satın alınması konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. 

    Açıklamada, iki tarafın satış sözleşmesini imzaladıktan sonra Rekabet Kurulu'na başvurduğu belirtildi. Fiba, açıklamasında Swissotel için ne kadarlık ödeme yapacağını belirtmedi. 

    Fiba Holding'i Swissotel'in yeni sahibi yapan olaylar zinciri...