29 / 03 / 2024

tabanlıoğlu Marakeş Kongre Merkezi

tabanlıoğlu Marakeş Kongre Merkezi

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz!

Tabanlıoğlu Mimarlık Verra Suites Beykoz projesiTüfekçioğlu Grup tarafından hayata geçirilecek. Projede detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Tabanlıoğlu Mimarlık, INTERNI “House In Motion” sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” yerleştirmesi ile Milano’da INTERNI “House In Motion” sergisinde yer alacak...

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

tabanlıoğlu Marakeş Kongre Merkezi Haberi

tabanlıoğlu Marakeş Kongre Merkezi


Uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, Venedik’teki Perspective Europe 2016 bünyesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ödülde büyük bir başarıya daha imza attı. Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli mimari referans yayınlarından biri olarak tanımlanan İtalyan The Plan Dergisi tarafından düzenlenen The Plan Award 2016 yarışmasından ödülle döndü. 

Uluslararası jüri, yüzlerce projeyi değerlendirdi

Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin tasarım aşamasında ve tamamlanmış projelerin 19 farklı kategoride başvurduğu yarışmanın finalistleri, aralarında Bernard Tschumi, Mario Cucinella, Kim H. Nielsen, Boris Podrecca, Raymund Ryan, Li Xiangning gibi isimlerin de yer aldığı, deneyimli mimar ve tasarımcılardan oluşan jüri tarafından belirlendi. Ödül alan projeler, 23-25Mayıs 2016 tarihlerinde Venedik’te gerçekleşen 2016 International Architecture Forum Perspective platformunun son gününde düzenlenen törenle açıklandı.


Murat Tabanlıoğlu’nun ayrıca “Society: Creating a More Friendly Built Environment –...