26 / 04 / 2024

tabanlıoğlu mimarlık projeleri

tabanlıoğlu mimarlık projeleri

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Tabanlıoğlu ABD projelerini tanıtacak!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu, fuarda Amerika'daki projelerini öne çıkaracak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık'tan yeni projeler yolda!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın ortakları Gürsel ve Tabanlıoğlu, yurtdışında yaptıkları projelerdeki malzemelerin Türkiye’den geldiğini söyledi. Ortaklar, “Entelektüel ihracat yapıyoruz. Projeyi üretiyoruz, ekonomi kazanıyor” dedi

New York'taki 18E59th Street Residences'ı Tabanlıoğlu tasarlayacak!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Şeref Oğuz bugünkü yazısında Tabanlıoğlu Mimarlık'ın ortağı Murat Tabanlıoğlu ve Madison Equities'in sahibi Robert Gladstone ile yaptığı konuşmayı ele aldı. İşte o yazı...

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Haftası'na katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda dünyanın en önemli sanatsal etkinliklerinden 2015 Londra Tasarım Haftası'nda boy gösterdi. Somerset House'da enstalasyonları sergilenen 10 tasarımcı arasına girdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, London Design Festival 2015'e katıldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık ve Arik Levy, “Transition; Warm/Wet”/ “Geçiş; Sıcak/Islak” başlıklı enstalasyonları ile Londra Tasarım Festivali’nin ana mekanlarından Somerset House West Wing’de 10 Tasarımcı arasında yer aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Londra Tasarım Haftası'nda. Türkiye’deki mimarlık şirketleri, Avrupa’da, ABD’deki projelere bir yerel ortak olmadan imza atamıyorlar ama var olmanın, görünmenin yolunu başka şekillerde bulmak mümkün.

Tabanlıoğlu Mimarlık 12. kez Cityscape Global’e katılıyor!

Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi, gayrimenkulün bu en önemli küresel buluşmasında yıllardır olduğu gibi bu yıl da varlığını devam ettiriyor. Cityscape Global 2015’te yine Türkiye rüzgarının esmesi bekleniyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Çukurambar projesi!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen Fikirtepe’deki Yenitepe Istanbul projesinin 2’nci adasında yıkım çalışmaları başladı. Proje 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık iki farklı yarışmada üç ödül aldı!

Türkiye mimarlığının öncü ofisi oaln Tabanlıoğlu, birbiri ardına aldığı uluslararası ödüllerle başarılarını tescillendirmeye devam ediyor. Tabanlıoğlu Mimarlık yapılan iki farklı yarışmada üç ödül birden aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık 10’uncu kez Cityscape Global 2014’te yerini aldı!

Türkiye’nin 32 firma ile temsil edildiği bu uluslararası gayrimenkul platformunda 10’uncu kez yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık, yeni kitabı “Tabanlıoğlu Mimarlık: Saydamlık ve Modornite”nin Ortadoğu lansmanını da gerçekleştirdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai'yi sokak kültürüyle tanıştıracak!

İstanbul dışında Ankara, Doha ve Dubai’de ofisi bulunan Tabanlıoğlu Mimarlık, her yıl 20 ile 30 arasında proje yürütüyor. Tabanlıoğlu Mimarlık, üslendiği Crystal Towers projesiyle Dubai’ye sokak kültürü götürmeyi hedefliyor

Tabanlıoğlu Mimarlık Afrika'da sembol binalara damgasını vuruyor!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında "Afrikalı liderler 'aynısını isterimle çağırıyor, sembol binalara damgasını vuruyor" konusuna değindi. Munyar, Tabanlıoğlu Mimarlık'ın Afrika projelerinden bahsetti...

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Halit Alshareef tarafından kuruldu.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Studıo Dot Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Dot Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selcan Turan ve Sema Dönmez tarafından kuruldu.

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Search Mimarlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakoğlu Mimarlık Restorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Recep Çakmakoğlu ve Yiğitcan Çakmakoğlu tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

tabanlıoğlu mimarlık projeleri Haberi

tabanlıoğlu mimarlık projeleri

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık şimdi de Ortadoğu mimarlık dünyasının en iyilerinin bir araya geldiği The Desing Story tarafından, 'Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hayata geçirdiği projelerle, Ortadoğu mimarlık dünyasının vizyonuna büyük katkı veren Tabanlıoğlu Mimarlık, ekonomik, yenilikçi, verimli tasarım alternatifleri uyguluyor.

Ağırlıklı şekilde Türkiye, MENA ve BDT Ülkelerinde toplamda 120'e yakın mimarla çalışanTabanlıoğlu Mimarlık, yüksek kaliteli kentsel alanlar dizayn etmeyi sürdürüyor.

AKM projesi

Mega kent İstanbul olmak üzere birçok farklı kentte projeler tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın projeleri kentsel gelişime ivme kazandırıyor.

Tasarlanan projelerin birçoğu ilk olmaları kaydıyla, yönlendirici ve özendirici özelliklerinin dışında, mimari ve sosyal bağlamda ait oldukları dönemi yansıtıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık son olarak Atatürk Kültür Merkezi projesinde de binanın mimari estetiğinde hiç bir değişiklik yapmadan, kültür ve sanat faaliyetlerine çok daha kolay erişimim sağlanmasını hedefliyor.