08 / 05 / 2024

Tabanlıoğlu Mimarlıkın son dönemdeki ödülleri

Tabanlıoğlu Mimarlıkın son dönemdeki ödülleri

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Demiroğlu tarafından kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kızgın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlıkın son dönemdeki ödülleri Haberi

Tabanlıoğlu Mimarlıkın son dönemdeki ödülleri

Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşmalarından MIPIM’de bu yıl da yerini aldı. MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü. MIPIM 2016’da konferans bölümünde de Tabanlıoğlu Mimarlık iki ortağı ile yer aldı. Murat Tabanlıoğlu “Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış” oturumunda, Melkan Gürsel ise “ Geçmişin ve Geleceğin Şehirleri” başlığı ile konuşmacılar arasında yer aldı. 


Mimarlık dünyasının öncü ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası arenadaki birçok önemli platformdaki temsil ve başarılarını MIPIM’de de yineledi. Fransa’nın Cannes kentinde 15 – 18 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın mimarlık ve gayrimenkul alanlarındaki önemli temsilcilerinin bir araya geldiği...