18 / 04 / 2024

Tabanoğlu Mimarlık ödül

Tabanoğlu Mimarlık ödül

GROHE sponsorluğunda Singapur’ da gerçekleştirilen Dünya Mimari Festivali’ nde, Emre Arolat Mimarlık Sancaklar Cami ile Tabanoğlu Mimarlık ise Selçuk Ezca Genel Merkezi projeleriyle ödül kazandı...

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girginoğlu Mimarlık Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Girginoğlu tarafından kuruldu.

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Tabanoğlu Mimarlık ödül Haberi

Tabanoğlu Mimarlık ödül


  

GROHE sponsorluğunda Singapur’da gerçekleştirilen Dünya Mimari Festivali’nde, Emre Arolat Mimarlık Sancaklar Cami ile Tabanoğlu Mimarlık ise Selçuk Ezca Genel Merkezi projeleriyle ödül kazandı.

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE’nin katkılarıyla Singapur’da düzenlenen Dünya Mimari Festivali’nde Türkiye’den katılan  iki proje ödül kazandı. “Tamamlanan Dini Bina” kategorisinde, EEA (Emre Arolat Mimarlık) tarafından gerçekleştirilen Sancaklar Cami ve “Geleceğin Ofis Projesi” kategorisinde Tabanlıoğlı Mimarlık tarafından projelendirilen Selçuk Ecza Genel Merkezi, ödül kazanan projeler oldu.

Dünyanın dört bir yanından mimar ve tasarımcıların katılımıyla gerçekleştiriken 6.  Dünya Mimari Festivali bu yıl Singapur Marina Bay Sands Otel’de düzenlendi.  Üç günlük etkinlik boyunca, GROHE ürünlerinin kullanıldığı projeler farklı kategorilerde yarıştı ve dünyanın dört bir yanındaki çeşitli mimari projelere verilen ödüllerden ikisini Türkiye’den katılan projeler kazandı.

Dünya Mimari Festivali’nde verilen...