24 / 04 / 2024

Tahincioğlu 2019 projeleri

Tahincioğlu 2019 projeleri

Mevcut konut ve karma kullanımlı projelerinde bir taraftan inşaata, bir taraftan ise anahtar teslimlerini sürdüren Tahincioğlu, 2023 yılına kadar geliştireceği arsa stokunda da çalışmalarına devam ediyor.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu 6 ayda 631.5 milyon TL’lik ciro elde etti!

Tahincioğlu, 2018'in ilk yarısında konut satışlarından 631 milyon 556 bin TL’lik ciro ile satış rekoru elde etti. Şirketin Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile 140 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

En çok satılan Emlak Konut projelerinden ikisi Tahincioğlu’nun!

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı!

Anahtar teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşeceği Nidapark Kayaşehir projesi 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşuyor. Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı sunuluyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 2019'da öde kampanya fiyatları!

2020 yılında teslim edilmesi planlanan Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 2019'da öde kampanya fiyatları 516 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasına katıldı!

Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasına Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle yer alıyor.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Nidakule Kayaşehir Tahincioğlu ofis fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkuş tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir teslim tarihi!

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir teslim tarihi Mart 2019 yılı olarak belirtiliyor. Nidakule Kayaşehir'de sıfır faizle 60 ay taksit avantajı sunuluyor...

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir satılık ofis!

Nidakule Kayaşehir projesinde ofisler 2019 yılında gerçekleşecek. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Tahincioğlu 2019 projeleri Haberi

Tahincioğlu 2019 projeleri

Gayrimenkul sektöründe yaşanan daralmayla firmaların yeni proje üretimlerinin daha yavaş ilerlediğini açıklayan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, ekonomiye katkıya, satışlara ve teslimlere ara vermeden devam ettiklerini açıkladı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; mevcut dönemin gayrimenkul fiyatları açısından önemli bir fırsat yarattığını söyleyen Tahincioğlu, “Baktığınız zaman faizler düşüş seyrinde. Biz bu seyrin aşağı yönlü devam edeceğine inanıyoruz. Diğer taraftan 2 yıldır bekleyen önemli bir talep vardı. Bunlar artık son iki aydır satışlara yansımaya, sektörde önemli bir hareket oluşturmaya başladı. En kötüyü geride bıraktık” diye konuştu.

Satışlara devam

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinin satış ofisinde gerçekeleştirdiği basın toplantısında konuşan Tahincioğlu, mevcut projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:
“Nidapark Küçükyalı projemizin inşaatı planlanandan hızlı ilerliyor. Yüzde 60’tan fazlası satıldı. Nidapark Kayaşehir’in tamamını sattık....