28 / 03 / 2024

tahincioğlu holding online örnek daire

tahincioğlu holding online örnek daire

Tahincioğlu, koronavirüs kapsamında dijital ortama geçiş yaptı. Geliştirilen alternatif uygulamalarla hizmet vermeye devam eden Tahincioğlu, görüntülü sunum ile projelere ilişkin bilgi alma fırsatı sunuyor...

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün 2 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 200 bin TL.

Tahincioğlu İstinye'ye konut, apart otel ve park yapacak!

Emlak Konut İstinye arazi ihalesini kazanan Tahincioğlu; "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz." dedi..

İstinye ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut GYO, İstinye arsa satışı ihalesinde en yüksek teklifin 3.67 milyar liralık "arsa satışı karşılığı satış toplam geliri" ile Tahincioğlu Gayrimenkul-Tahincioğlu Yapı ve Nida İnşaat ortaklığı tarafından verildiğini duyurdu.

Emlak Konut'un İstinye'deki arsa ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut GYO'nun İstinye'deki arsa ihalesinde en yüksek teklifi 3.67 milyar lira ile Tahincioğlu şirketi verdi.

Tahincioğlu Emlak Konut İstinye arsa ihalesini kazandı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO’nun bugüne kadar düzenlemiş olduğu bütün ihaleler içerisindeki en yüksek arsa satış bedeli 1.876.392.000 TL ile kazandı.

tahincioğlu holding online örnek daire Haberi

tahincioğlu holding online örnek daire

Tahincioğlu Holding, koronavirüs önlemleri kapsamında alternatif uygulamalar ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

Tahincioğlu'nun web sitesinde bulunan 'Canlı Destek Hizmeti' ile müşterilerin sorularına anında cevap veriliyor. 

Müşteriler satış orfislerinden randevu alarak, özel görüşmeler gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra, görüntülü sunum ile istenilen projeye ilişkin bilgiler temsilcilerden alınabiliyor. Maket ve örnek daireler canlı görüşme ile online gezilebiliyor. 

Çağrı merkezini arayarak müşteriler temsilcilerle iletişim kurabiliyor ya da web sitesi üzerinden form doldurulduğunda merkez tarafından geri...