19 / 04 / 2024

tahincioğlu online hizmetler

tahincioğlu online hizmetler

Tahincioğlu, koronavirüs kapsamında dijital ortama geçiş yaptı. Geliştirilen alternatif uygulamalarla hizmet vermeye devam eden Tahincioğlu, görüntülü sunum ile projelere ilişkin bilgi alma fırsatı sunuyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir Residence'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje 24 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir nerede?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi için Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim numarası 444 4 846'yı arayabilirsiniz.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

24 bin metrekare arsa alanı üzerinde Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinde fiyatlar 511 bin TL'den başlıyor. İşte, Tahincioğlu Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. 5 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Tahincioğlu, 5 projeden 10 milyar TL gelir bekliyor!

Tahincioğlu, gayrimenkulde yatırımlarını sürdürüyor. Şehir merkezinden ilk kez Başakşehir’e yönelen şirket, 3 yılda hayata geçireceği 5 projeden 10 milyar liralık satış geliri hedefliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

tahincioğlu online hizmetler Haberi

tahincioğlu online hizmetler

Tahincioğlu Holding, koronavirüs önlemleri kapsamında alternatif uygulamalar ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

Tahincioğlu'nun web sitesinde bulunan 'Canlı Destek Hizmeti' ile müşterilerin sorularına anında cevap veriliyor. 

Müşteriler satış orfislerinden randevu alarak, özel görüşmeler gerçekleştirebiliyor. Bunun yanı sıra, görüntülü sunum ile istenilen projeye ilişkin bilgiler temsilcilerden alınabiliyor. Maket ve örnek daireler canlı görüşme ile online gezilebiliyor. 

Çağrı merkezini arayarak müşteriler temsilcilerle iletişim kurabiliyor ya da web sitesi üzerinden form doldurulduğunda merkez tarafından geri...